STØT WESHELTER, OG FÅ SOM TAK ET MINICRUISE

Støt WeShelter, og vær med til at give hjemløse husly, varme og omsorg. Som tak for din donation giver vi dig et MiniCruise for op til fire personer til Oslo. Beløbet går ubeskåret til WeShelters sociale arbejde blandt hjemløse og udsatte. Med din donation er du  med til at sikre, at mennesker, der ikke har andre muligheder, kan få husly og støtte på et af WeShelters herberger eller væresteder i København.  

Støt WeShelter med 200,-

  • Få et MiniCruise til Oslo med to overnatninger til søs
  • Oplev den smukke norske hovedstad
  • Underholdning og aktiviteter for hele familien
Afrejse: Søndag, mandag, tirsdag eller onsdag i perioden d. 1/9 2019 – 31/3 2020 (undtagen i perioderne: 29/9-6/10, 13/10-20/10 & 20-31/12 2019 samt 7-23/2 2020).
Mulighed for at rejse i weekenderne mod tillæg fra 149,- pr. person ved 4 personer i en kahyt.

Tilbuddet gælder kun nye bestillinger og kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter. Forbehold for udsolgte dage og kahytter.
Aldersgrænsen for MiniCruise er minimum 20 år. Personer under 20 år se vores Rejsebetingelser


Motivet på forsiden er tegnet af Herman, der bor på herberget Kollegiet, Gl. Køge Landevej i København.

Information

- Ét gavebevis er gældende til et MiniCruise til Oslo for op til 4 personer i én kahyt.
- Der er 24 timers fortrydelsesret på købet.
- Gavebeviset er et elektronisk gavebevis. Der kan gå 2-5 dage, før gavebeviset modtages på e-mail.
- Der er mulighed for opgradering af kahytten på MiniCruiset mod et tillæg.
- I visse perioder kan der være begrænsninger på booking af MiniCruise.
- Gavebeviset kan ikke forlænges, ombyttes til kontanter eller kombineres med tilbud, rabatter og andre rejser samt rejsekategorier.
- Det er ikke muligt at få Matas point ved køb af gavebevis.
- Tilbuddet udbydes i et samarbejde mellem WeShelter og DFDS.

WeShelter - støt hjemløseWeshelter hjælper hjemløse

WeShelter er et fællesskab af sociale tilbud, der hjælper hjemløse, udsatte og ensomme. De har eksisteret siden 1893 og driver blandt andet bofællesskaber, herberger og væresteder i København.

Hver dag, året rundt, hjælper de med tag over hovedet, omsorg, billig mad og adgang til sundhedsydelser og sociale aktiviteter. Samtidig arbejder de for at hjælpe hjemløse og udsatte til et bedre liv gennem personlig støtte og rådgivning.

Støt en god sag, og vi takker med et MiniCruise.

Læs mere om WeShelter

Pearl Seaways i OslofjordenForkælelse på Oslobåden

På et MiniCruise til Oslo er der lagt op til hygge og kvalitetstid med dem, du holder af. Nyd den friske luft på dækket, lad håret flagre i vinden, og slap af i de skønne maritime omgivelser til søs. Om bord på Oslobåden er der masser af aktiviteter og underholdning for både store og små, så der er ingen tid til at kede sig om bord. Børnene kan se frem til skattejagt og hesteveddeløb, mens de voksne kan nyde et glas i skibes vinbar eller besøge en af restauranterne og caféen om bord. Hele familien kan også jagte gode tilbud på mærkevarer i tax-free shoppen eller lægge et smut forbi Bubble Zone, hvor I både finder pool-område, wellness og endnu mere børneunderholdning.


DFDS er Verdens Førende Færgeoperatør 2018​​


Vi er Worlds´s Leading Ferry Operator 2011-2018 & the Europes´s Leading Ferry Operator 2012-2019. Det er vi rigtig stolte af!
Europe´s Leading Ferry Operator 2012-2018 & the World´s Leading Ferry Operator 2011-2018​​​​​​