​Støt den blå planet

Den Blå Planet, Danmarks Akvarium, er dybt engageret i videnskab og naturbevarelse. Som stolt sponsor af søpapegøjen, tilslutter DFDS sig dette engagement. Derfor kvitterer vi med et MiniCruise til Oslo, når du støtter Den Blå Planet med dkk 100,-.
På et MiniCruise har I to nætter om bord på skibet. Det giver masser af tid til hygge og samvær med en, du holder af. Nyd den friske luft på dækket, lad håret flagre i vinden, og slap af i skønne maritime oplevelser. I tager afsted kl. 16.30 og ankommer til Oslo næste formiddag. Efter en oplevelsesrig dag i Oslo sejler I tilbage til København, hvor I ankommer næste formiddag.

Støt Den Blå Planets arbejde

  • Støt Den Blå Planet med 100 kr., og få et MiniCruise 
  • På et MiniCruise har I to overnatninger om bord og en dag i Oslo
  • Nyd at have tid til hinanden på skibet

Tilbuddet gælder kun nye bestillinger og kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter. Forbehold for udsolgte dage og kahytter.
Aldersgrænsen for MiniCruise er minimum 20 år. Personer under 20 år se vores Rejsebetingelser

 

Pearl Seaways i OslofjordenStøt den blå planet

Den Blå Planet, Danmarks Akvarium, er dybt engageret i videnskab og naturbevarelse. Når du støtter Den Blå Planet, får du et MiniCruise til Oslo.

Den Blå Planet arbejder bl.a. for:

  • at bevare truede arter og truede naturtyper gennem forskning og avl samt støtte til naturbevarelsesprojekter.
  • rejse midler til udvalgte naturbevarelses- og forskningsprojekter blandt erhvervslivet, fonde og gæster.
  • engagere sig i havene omkring Danmark og i Norden med fokus på udforskning, ekspeditioner og på at skabe ny viden.
  • engagere sig i konkrete naturbevarelsesprojekter.

Søpapegøjen

Langs den norske kyst, lever den truede søpapegøje, også kaldet lunden. Grundet den øgede temperatur i verdenshavene har søpapegøjerne sværere ved at finde føde. Søpapegøjen er derfor betegnet som en truet art. Hos DFDS har vi valgt at sponsorere søpapegøjen.

Søpapegøjen har et meget farvestrålende næb. Næbbets smukke farver er i virkeligheden et parringssignal, for når yngletiden er overstået, skaller næbbets farver af. 

Søpapegøjen er tilpasset et liv i vandet. Den er både god til at dykke og svømme. Dens kompakte krop, stærke vinger og fødder med svømmehud hjælper den med at dykke og manøvrere under vandet. Søpapegøjen sluger sit bytte under vandet, medmindre den har unger, hvor den i stedet fylder sit næb med fisk. En enkelt søpap​egøje kan i dette tilfælde bære omkring 30 fisk i sit næb.

Om bord på Oslobåden

Med to overnatninger om bord er der tid nok til at udnytte de mange faciliteter, Oslobåden tilbyder.

Besøg vinbaren, og bliv overrasket over det imponerende udvalg af vine, eller gå en tur i tax free Sea Shoppen, og find lige det, du mangler.

Når sulten melder sig, har vi hele fire restauranter at vælge mellem. Der er noget for enhver smag: italiensk, buffet, gourmet eller steak.

Når du bliver træt, er kahytten ikke langt væk, og du kan se frem til en god nats søvn, inden skibet ankommer næste morgen. 

Om bord på Oslobåden

En dag i Oslo

Sightseeing i Oslo starter allerede om bord. Nyd indsejlingen fra dækket, herfra har du flot udsyn til flere af Oslos seværdigheder: Holmenkollen skihoptårn, Operaen, Akershus Fæstning, Rådhuset og Aker Brygge. Skibet lægger til centralt i Oslo; det tager kun 10-15 minutter at gå til Operaen eller Rådhuset.

Shoppingstrøget i centrum, Karl Johan Gate, og slottet ligger også bare en lille gåtur væk. I det hele taget nås mange seværdigheder og områder i Oslo til fods. Oplev den stemningsfyldte norske hovedstad med DFDS Seaways på et MiniCruise.

Opdag Oslo

MiniCruise

Klik på billederne for større udgave

 


DFDS er Verdens Førende Færgeoperatør 2018​​


Vi er Worlds´s Leading Ferry Operator 2011-2018 & the Europes´s Leading Ferry Operator 2012-2019. Det er vi rigtig stolte af!
Europe´s Leading Ferry Operator 2012-2018 & the World´s Leading Ferry Operator 2011-2018​​​​​​