​Tilbud og specialrejser med Oslobåden

Her kan du se vores specialtilbud og aktuelle tilbud på et udvalg af vores mange forskellige MiniCruises og afbudsrejser. Vi har ofte fantastiske ”her og nu”-tilbud på hverdags- og weekendophold i Oslo.

Læs mere om rejserne ved at klikke på billederne herunder, og få et velfortjent pusterum med rabat! Tilmeld dig vores nyhedsmail, og få gode tilbud direkte i indbakken.

Vores populære rejser lige nu

 

Aktuelle specialrejser

Vi tilbyder flere rejser med kulturelt eller sæsonbetonet indhold.

  

Afbudsrejser til Oslo 

Afbudsrejser, tilbuds-rejser, last minute rejser, sidste minuts-rejser, afbestillingsrejser og restpladser – kært barn har mange navne. Hos DFDS kalder vi dem for specialtilbud, for det er lige netop, hvad de er; unikke tilbud, hvor vi har sænket prisen på et krydstogt, så du kan se frem til et billigt weekendophold med hele familien eller den, du holder af.

Vores last minute afbudsrejser til Oslo kan med andre ord købes til en pris langt under normalprisen. Vi udbyder typisk disse rejser til nedsat pris grundet afbud, aktuelle tilbuds-kampagner, eller fordi der er udvalgte datoer, hvor vi erfaringsmæssigt ved, at vi har svært ved at få booket alle kahytter på skibet.

Se alle vores krydstogt-afbudsrejser og specialrejser herover, og læs mere om rejserne ved at klikke på billederne. Vær opmærksom på, at vi har et begrænset antal billetter til vores specialtilbud og vores specialrejser. Hvis du vil være sikker på at få en plads, anbefaler vi derfor, at du bestiller din rejse i god tid.

Du kan bestille din rejse ved at klikke på billederne af de forskellige rejsetyper herover. Mange af specialtilbuddene er tidsbegrænsede, og udbuddet af last minute rejser varierer derfor henover året. Hold løbende øje med denne side for at se, når vi får nye, billige last minute afbudsrejser fra København til Oslo.

En oplevelse ud over det sædvanlige

Vores specialrejser er ekstraordinære MiniCruises til Oslo, hvor vi har gjort noget ganske særligt for at give dig en oplevelse udover det sædvanlige. Det kan være koncerter med de største danske kunstnere, en vaskeægte operaforestilling på åbent hav eller en større tv-begivenhed, hvor du kan være med på nærmeste hold.

En specialrejse er ikke en tilbuds-rejse, men den koster ikke meget mere end vores standardbilletter. Derfor oplever vi ofte, at vores specialrejser bliver udsolgt på meget kort tid. Se øverst på siden, om vi har nogle aktuelle specialrejser med ledige pladser. Ønsker du at læse mere om rejsen og booke en billet, kan du gøre det ved at klikke på billedet.

Spar penge på et krydstogt

Et last minute weekendophold i Oslo er oplagt, hvis du drømmer om en inspirerende og afslappende weekend i norske hovedstad – der ikke koster en formue. Turen inkluderer to dages overnatninger og underholdning om bord på Oslobåden og 6 timer i Oslo, hvor du kan opleve byen på nærmeste hold.

På trods af navnet ”last minute” skal et billigt krydstogt hos DFDS ikke nødvendigvis bestilles i sidste øjeblik. Bestil i god tid – så er du sikker på at få en plads. Vi lægger typisk vores specialtilbud op på denne side mange dage før afrejse, og du skal derfor ikke nødvendigvis tage afsted allerede få dage efter, at du har bestilt billetten.

Skibet til Oslo afgår fra Nordhavn i København. Tager du på vores specialrejse rundrejse i Skotland med DFDS, afgår skibet fra Amsterdam. Hvis du har spørgsmål til vores afbudsrejser eller brug for hjælp, er du meget velkommen til at kontakte os. Vores kundeservice sidder klar til at hjælpe dig godt videre med din drømmeferie.

Samme service til en uhørt lav pris

Selvom vi har skruet gevaldigt ned for prisen på vores krydstogt til Oslo, tilbyder vi den samme høje service og de samme faciliteter, som hvis du havde købt billetten til fuld pris. Vi har med andre ord skåret ned på prisen, men ikke på service, kvalitet og faciliteter. Du kan derfor se frem til et billigt, men skønt og luksuriøst weekendophold.

Til gengæld skal du kunne tage afsted på krydstogt på en af de udvalgte afrejsedatoer, hvor vores last minute tilbud er gældende. De billigste afbudsrejser ligger typisk uden for skolernes ferier (påskeferie, sommerferie, efterårsferie, vinterferie og juleferie) med afrejse mellem søndag og onsdag.

Vi opdaterer løbende vores tilbud – se vores aktuelle ”her og nu”-tilbud øverst, og gør drømmen om et krydstogt til Oslo til virkelighed. Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få besked om nye tilbud som en af de første. Du kan også få de seneste tilbud ved at følge os på Facebook. Vi glæder os til at byde dig velkommen om bord på Oslobåden.