Skal Julefrokosten være anderledes i år?

Hop om bord på Oslobåden til en unik og uforglemmelig julefrokost. Vi tilbyder lækker hjemmelavet julemad, skønne omgivelser, fest og livemusik, overnatning, Danmarks bedste havudsigt og masser af oplevelser i den charmerende, norske hovedstad Oslo.

Læs mere om vores julefrokoster her:

Det perfekte julefrokost-arrangement

En julefrokost på Oslobåden er det perfekte arrangement at gå julen i møde med. Fra start til slut sørger vores dedikerede og imødekommende besætning for, at I får en spændende og berigende oplevelse, der bringer jer i den helt rette julestemning. Atmosfæren er festlig men alligevel afslappet, og vi har naturligvis plads, aktiviteter og tilbud til alle.

Arrangementet begynder, så snart I går om bord på båden, og slutter først to dage senere, når I vender hjem til København. Undervejs kan vi blandt andet forkæle jer med en klassisk julebuffet med det bedste fra det danske og det norske julekøkken lavet fra bunden af årstidens bedste råvarer. Der er mulighed for øl, vin og vand ad libitum under julebuffeten.

Skræddersyet efter jeres forslag og idéer

Der er mange aktivitetsmuligheder om bord, og programmet for jeres julefrokost kan derfor sammensættes på utallige måder. Med udgangspunkt i jeres forslag, idéer og ønsker til julefrokosten, sammensætter vi den perfekte julefrokost til jer – og vi holder jer naturligvis opdaterede og informerede gennem hele planlægningsprocessen.

Med en 350 mand stor besætning, 11 store skibsdæk, over 600 kahytter, seks forskellige restauranter, syv barer og spillesteder, en eksklusiv lounge, en stort tax free-shop, et wellnessområde, børneområder og løbende happenings om bord, er vi sikre på, at julefrokosten bliver en festlig og uforglemmelig oplevelse for alle.

Seks timers oplevelser i Oslo

Efter en overnatning i bådens rolige og behagelige kahytter samt en lækker morgenbuffet, lægger skibet til kaj i Oslo. Herefter har I seks timer, hvor I kan nyde den smukke og charmerende by på egen hånd. Vi står naturligvis klar med forslag og gode idéer til, hvordan I kan udnytte tiden i byen bedst muligt, men det er helt op til jer, hvordan I tilrettelægger dagen.

Oslo blev Norges hovedstad allerede i 1314, og det er derfor en by, der foruden en enestående natur også rummer en lang og spændende kulturhistorie. De smukke middelalderhuse og de nye, arkitektoniske bygninger danner rammen om det hyggelige byliv med caféer, butikker, museer og smukke attraktioner og seværdigheder.