​Hold den bedste firmafest med DFDS - Læs vores anbefalinger her

Hos DFDS får vi ofte æren af at være værter for sjove og uforglemmelige firmafester på havet. Her på siden har vi samlet nogle af vores gæsters oplevelser med at holde firmafest om bord på Oslobåden.

Overvejer du også at holde din firmafest om bord? Send os en uforpligtende forespørgsel, og så udarbejder en af vores dygtige salgskonsulenter et personligt tilbud til dig.

FIRMAJULEFROKOST - FIRSTMOVERS

Afrejse: december 2017

Vi valgte i år at holde julefrokost for vores personale på Oslobåden. På den måde var der masser af plads til det sociale med en hyggelig tur i Oslo, gode samtaler over maden og hyggeligt samvær i spa og sauna, hvor de som havde ømme fødder, kunne nyde en afslappende massage. Og for dem, som ikke kunne vente på festen, var baren åben.
 
Vi var særligt overraskede over standarden af maden og servicen på båden, og personalet var gearet til enhver stemning, og var altid frisk på at holde festen igang med os.
 
Jeg kan på det varmeste anbefale at besøge Oslobådens vinbar, hvor vi startede aftenen med champagnesmagning med sabel. Vi havde en FEST. Tak for en god tur, DFDS.
 
Maria Lerche, First Movers