​FirmaFEST på Oslobåden

Hold jeres næste firmafest på havet, og få en sjov og uforglemmelig oplevelse sammen med kollegerne. I to aftener til søs kan I nyde hinandens gode selskab, den udsøgte mad og drikke, samt levende musik.

To dage med forkælelse på Oslobåden
  • Gode rammer til et fagligt og socialt arrangement
  • En anderledes firmafest, som alle vil huske
  • Ingen skal køre hjem og max. 2½ minut fra festen til køjen

​​Sådan kunne jeres firmafest se ud

Velkomst

En god firmafest skydes godt i gang i vores moderne konference- og mødelokaler, hvor der er mulighed for at byde alle medarbejdere velkommen om bord.

Shopping

Velkommen i vores Taxfree SeaShop, hvor I kan shoppe og få vejledning i produkter.Efter samlingen i konferenceområdet kan I begynde sejlturen med shopping i taxfree-shoppen, drikke en af vores specialøl, mens livemusikken spiller i den engelske pub, eller måske nyde et glas vin eller champagne i Red & White Winebar.

Middagen

Læg vejen et smut forbi kahytterne, hvor I kan gøre jer klar til aftenens firmafest, inden I igen mødes til en lækker og indbydende 3-retters selskabsmenu, som naturligvis skal indtages med den smukkeste udsigt over havet. 

Columbus Club

I mødes i baren, Columbus Club, til live-musik, dansk og drinks.
Firmaarrangementet fortsætter med liveband og kulørte drinks i Columbus Club, hvor I kan feste og danse hele natten – og så er der jo heldigvis ikke langt til køjen, når fødderne bliver trætte.

Når solen står op

Stedet hvor gode kolleger mødes og nyder havudsigten fra skibets dæk.Næste morgen kan I nyde en lækker morgenbuffet med havudsigt, mens I stille sejler ind gennem Oslofjorden. I Oslo har I hele dagen til at udforske byen, der byder på masser af kulturelle oplevelser eller måske spændende og udfordrende teambuildingaktiviteter, som vi sidder klar til at arrangere for jer.

Om aftenen kan I forkæle jer selv i spaområdet om bord på skibet, inden I sammen skal nyde en lækker dinnerbuffet, mens Oslobåden roligt sejler jer tilbage mod København igen.

 

Betingelser

 

Ring til os på +45 33 42 30 05 eller send os en uforpligtende forespørgsel, så tager vi kontakt til dig.Rejsebetingelser i forbindelse med dit gruppearrangement.