​Forespørgsel på rundvisning om bord

Overvejer du, om Oslobåden skal danne rammerne for den næste fødselsdag, sølvbrylluppet eller noget helt andet, og ønsker du at se skibet, og få inspiration til, hvordan din arrangement kan se ud?

Vi giver dig meget gerne en rundvisning, mens skibet ligger i havn, så du kan se og opleve mulighederne, inden du træffer den endelige beslutning.

Kontakt os for at aftale en rundvisning om bord. Vi vil kontakte dig hurtigst muligt. Vi ser frem til at byde dig velkommen om bord.

 

DFDS indsamler personlige data om dig, hver gang du booker hos os, rejser med os, når du bruger vores websteder, eller når du bruger vores callcentre. Det gør vi bl.a. for at give dig den nødvendige information, indsamle statistikker til forbedring af vores services og for at målrette vores kommunikation. Når vi indsamler og håndterer dine data, så forpligter vi os til at overholde gældende politik for beskyttelse af privatlivets fred som vores minimumstandard. Læs mere om DFDS’ politik for beskyttelse af privatlivets fred.