​Konfirmation på Oslobåden

Drømmer I om at give jeres barn en uforglemmelig dag i fantastiske omgivelser? Så hold konfirmationen til søs, og få en helt særlig og uforglemmelig oplevelse sammen med venner og familie. Vi klarer alt det praktiske, mens I blot skal nyde denne helt fantastiske og særlige dag.

To dage med forkælelse for konfirmanden og gæsterne på Oslobåden
  • Vi klarer alt det praktiske på dagen - I skal blot slappe af og nyde festen og jeres gæster
  • En helt særlig og uforglemmelig dag, som alle vil huske
  • Festen varer i to dage, og ingen skal køre hjem

Vores gæster fortæller

Overvejer du, om din fest skal holdes på Oslobåden? Det har mange af vores gæster gjort og flere har givet os lov til at dele deres oplevelser med dig. Klik her og læs bl.a. om Frejas KonfirmationsCruise om bord.

Ovenstående pakke er et eksempel, der kan tilpasses efter ønsker og behov. Festmiddagen afsluttes med en stor kage til dessert, som konfirmanden selv kan være med til at sætte præg på – smag og tema.

Få festen til at vare lidt længere

Med en konfirmationsfest​ på Oslobåden er der ikke bare lidt højere til himlen, der er også lidt længere tid til at hygge sig og feste. I to aftener og nætter til søs kan I nyde det gode selskab, den udsøgte mad og drikke, den levende musik, stjernekig samt 7 timer i Oslo. Vi byder på et hav af oplevelser.

I byder jeres familie og venner velkommen om bord, med velkomstdrinks, som inden middagen nydes i private omgivelser - I skal ikke tænke på andet end at nyde konfirmandens dag og fejre den med jeres gæster. Der er selvfølgelig også rig mulighed for at benytte skibets mange faciliteter såsom wellness, vinbar eller diskotek.

Denne særlige dag planlægges sammen med vores Event Planner, som sammen med jer vil skræddersy konfirmationsfesten ud fra jeres ønsker og gøre det til en uforglemmelig oplevese for jer, jeres gæster og ikke mindst konfirmanden.

Rundvisning om bord

Kunne du tænke dig at se Oslobåden og de faciliteter, den kan tilbyde? Udfyld kontaktformularen og så arrangerer vi gerne en personlig rundvisning, hvor du kan se omgivelserne, og få en idé om, hvordan konfirmationen kan holdes.

Uforpligtende tilbud

Ønsker du et bud på, hvordan dit barns konfirmation vil kunne sammensættes? Send os en uforpligtende forespørgsel, og så udarbejder en af vores dygtige salgskonsulenter et personligt tilbud til dig.   


Karl Johan Gate med udsigt til slottet. Foto: VisitOsloOplev Oslo

Efter en vellykket konfirmationsfest på havet mod Olso, er der rig mulighed for at nyde en dag i den smukke norske hovedstad i de små 7 timer skibet ligger ved kaj.

Tag gæsterne med på en frisk gåtur på havnen og se rejebådene, der ligger til ved Rådhus-brygga (undtagen søndag og mandag) og køb nykogte rejer og pil jeres egen frokost.

Shoppingstrøget, Karl Johan Gate, er bestemt også et besøg værd og ligger kun 10-15. min. gang fra skibet. Her finder I butikker, caféer og masser af hyggelige områder - og Det Kongelige Slott ligger for enden af gaden og kan varmt anbefales at smutte forbi.

Hent Oslo City App og få mest muligt ud af tiden i den norske hovedstad.

Opdag Oslo

Pearl Seaways i OslofjordenForkælelse på Oslobåden

Nyd den friske luft på dækket, lad håret flagre i vinden, og slap af i skønne maritime oplevelser.

Der er masser af aktiviteter og underholdning både for børn og voksne, så der er ikke tid til at kede sig.

For børnene er der speciel børneunderholdning. De voksne kan tage på vinbar eller besøge en af skibets restauranter og caféer.

I kan også besøge Tax Free Shoppen og købe lige hvad I mangler, eller Bubble Zone, hvor I både finder pool-område og wellness.

Om bord på Oslobåden