Hold julefrokosten til søs

Saml venner og familie til en anderledes julefrokost om bord på Oslobåden. Vi har sammensat en pakke, hvor I får lækker mad, to overnatninger og tid i Oslo til at nyde den smukke norske hovedstad. Lyder det som noget for dig, så send os en uforpligtende forespørgsel.

En anderledes og sjovere julefrokost:
  • I skal ikke røre en finger: vi serverer, skænker og rydder op
  • En fest, hvor alle kan være med. Der er ikke langt fra festen til køjen, og ingen skal køre hjem
  • Live band, der spiller op til dans med de bedste hits fra 80'erne


Klik her hvis du vil læse mere om at holde julefrokost på Oslobåden med dine kollegaer. 

Sådan kunne jeres julefrokost se ud

Er du i tvivl om, hvordan jeres julefrokost på Oslobåden skal forløbe, kan du læse et forslag på et arrangement her:

​Dag 1:

16:30 Byd velkommen i natklubben

Start julefrokosten i Columbus Night Club, hvor du kan byde velkommen om bord.


 

16:45 Udforsk mulighederne på båden

I kan nu begynde sejlturen med shopping i Tax Free shoppen, drikke en specialøl, mens livemusikken spiller i Navigators Bar, eller måske nyde et glas vin eller champagne i Red & White Winebar.

Læs mere om faciliteterne om bord

19:30 Ølsmagning

Varm op til aftenens julefrokost med ølsmagning, hvor I kan smage forskellige øl, mens vi fortæller om dem.

20:30 Julefrokost

Nyd den store skandinaviske julebuffet, med norske og danske julelækkerier.  

Læs mere om udvalget af restauranter

22:00 Fest til den lyse morgen

Festen fortsætter med live band og kulørte drinks i Columbus Nightclub, hvor I kan feste og danse hele natten.

Læs mere om barer om bord

01:00 Godnat og sov godt

Når trætheden melder sig, er der aldrig mere end 5 minutter fra festen til køjen.

Læs mere om udvalget af kahytter

 

​Dag 2:

08:30 Når solen står op

Start dagen med en lækker morgenbuffet, mens I nyder indsejlingen gennem Oslofjorden. Kl. 9.45 ankommer I til Oslo.


 

10:00 Oplev Oslo

Oplev Oslo på egen hånd eller bliv inspireret af vores store udvalg af aktiviteter i Oslo eller om bord.

Læs mere om aktiviteter i Oslo

16:00 Forkælelse dagen derpå

Forkæl jer selv med et besøg i wellness området, mens båden igen sejler mod København. Nyd en stille stund i jacuzzien eller bestil en ansigtsbehandling eller en manicure.

Læs mere om wellnessområdet

17:45 Stil sulten

Nyd den sidste aften om bord med en førsteklasses steak i Explorers Steakhouse. Fortsæt aftenen med et besøg i natklubben eller nyd en øl eller drink i pianobaren.

Læs mere om udvalget af restauranter

​Dag 3:

08:30 Godmorgen

Afslut turen med en udsøgt morgenmadsbuffet med havudsigt, mens I nærmer jer København.


09:45 Tak for turen og på gensyn

Oslobåden lægger til i København. Kaptajnen og besætningen siger tak for besøget og på gensyn.

 

 

Julefrokost med overnatning

Tag familien eller vennerne med på den perfekte julefrokost med alle de velkendte og velsmagende juleretter fra det danske julebord, masser af underholdning for både børn og voksne, overnatning om bord på båden og seks timers oplevelser i den idylliske norske hovedstad Oslo. Oslobåden er den perfekte ramme om din julefrokost, hvis du ønsker at overraske dem, du holder af, med en helt særlig oplevelse.

Vores dedikerede og engagerede kokke, tjenere, musikere og øvrige besætning sørger for, at I får en uforglemmelig julefrokost, nøjagtig som I har drømt om. Vi klarer alt det praktiske – forplejning, servicering, underholdning, overnatning og oprydning – så I kan nyde omgivelserne og det gode selskab uden forstyrrelser. Oslobåden er for alle børn og voksne i alle aldre, og aktiviteterne og de kulinariske tilbud om bord er derfor alsidige.

Oplev turen fra København til Oslo

Når I går om bord på båden i København, byder vores besætning jer velkommen, og efter en hurtig indkvartering i kahytterne er I klar til at begynde oplevelserne om bord. Vi har sammensat et programforslag herover, men vi kan naturligvis sammensætte programmet nøjagtigt efter jeres ønsker og behov.

På turen til Oslo serverer vores uddannede kokke en overdådig julebuffet med kolde og varme juleretter fra det danske og norske julebord. Retterne er naturligvis hjemmelavede med sæsonens bedste råvarer.

Der er dans og musik hele natten, og derfor kommer I med garanti til at få en festlig aften om bord. Og når det er køjetid, er der kun få meter til jeres rolige kahytter.

Når vi ankommer til Oslo, får I mulighed for at opleve byen på egen hånd – der vil være julestemning, hyggeligt byliv, arkitektoniske byrum, shopping-muligheder og masser af kulturelle oplevelser.

På hjemturen til København forkæler vi jer med en lækker 2-retters middag. Og om aftenen skal bruges i natklubben, i tax free shoppen, i wellness området eller i en af de mange barer er helt op til jer.

Efter en god nattesøvn og en lækker morgenbuffet lægger skibet igen til kaj i København. 

Julefrokost med underholdning og musik

En julefrokost på Oslobåden er en spektakulær og festlig julefrokost, hvor I udover den velsmagende julemad og den hyggelige atmosfære kan opleve masser af underholdning og aktiviteter. De helt små (4-8 år) kan tilbringe tiden i piratklubben, hvor vi sørger for sjove aktiviteter og konkurrencer, eller gå på skattejagt med skibets vaskeægte pirat. De lidt større børn kan fx gå på aftenklub eller deltage i vores underholdende hestevæddeløb.

Der er tax free-shopping med både slik, alkohol, parfume, kosmetik og skandinavisk design om bord. I de sene aftentimer kan I danse til livemusik på Columbus Night Club eller nyde en cocktail og den flotte stjernehimmel på Sky Club Diskotek. I kan også tilbringe aftenen på vores øl-, vin- eller champagnebar.

Kontakt og bestilling

Send en uforpligtende forespørgsel via kontaktformularen. I vil herefter blive ringet op af en af vores medarbejdere, og i fællesskab vil vi sammensætte den perfekte julefrokost til jer med udgangspunkt i jeres ønsker.

I kan ringe til os på telefon 33 42 30 05 eller sende en mail til events@dfds.com, hvis du har spørgsmål eller særlige ønsker til din julefrokost. Vores medarbejdere står klar med gode idéer og inspiration til julefrokosten. Vi glæder os til at byde jer velkommen om bord!

Klik på billederne for større udgave 

Rejsebetingelser i forbindelse med dit arrangement. Rejsebetingelser