​Bryllup på Oslobåden

Drømmer I om et uforglemmeligt bryllup i fantastiske omgivelser? Så hold jeres bryllup til søs, og få en helt særlig og uforglemmelig oplevelse sammen med venner og familie. Vi klarer alt det praktiske, mens I blot skal nyde jeres helt fantastiske dag.

To dage med forkælelse for brudeparret og jeres gæster på Oslobåden
  • Vi klarer alt det praktiske på dagen - I skal blot slappe af og nyde festen og jeres gæster
  • En helt særlig og uforglemmelig bryllupsfest, som alle vil huske
  • Festen varer i to dage, og ingen skal køre hjem


Rundvisning om bord

Kunne du tænke dig at se Oslobåden og de faciliteter, den kan tilbyde? Vi arrangerer gerne en personlig rundvisning, hvor du kan se omgivelserne, og få en idé om, hvordan dit arrangement kan holdes.

Udfyld kontaktformularen, og så kontakter vi dig hurtigst muligt.


Klik på billederne for større udgave


Bryllup om bord på Oslobåden   

Med et bryllup på Oslobåden er der ikke bare lidt højere til himlen, der er også lidt længere tid til at feste. To aftener og nætter til søs kan I nyde det gode selskab, den udsøgte mad og drikke, den levende musik, stjernekig samt 6 timer i Oslo. Vi byder på et hav af oplevelser.

I byder familie og venner velkommen om bord med velkomstdrinks, inden I går til bords og nyder bryllupsmiddagen - I skal ikke tænke på andet end at nyde jeres dag og fejre den med jeres gæster. Der er selvfølgelig også rig mulighed for at benytte skibets mange faciliteter, så som wellness, vinbar og natklub.

Ønsker I at blive viet om bord, er der også mulighed for at holde bryllupsceremonien på skibet.

Jeres specielle dag planlægges sammen med vores Event & Wedding Planner, som sammen med jer vil skræddersy bryllupsfesten ud fra jeres ønsker og gøre det til en uforglemmelig oplevelse for jer og jeres gæster.

Betingelser

Ring til os på +45 33 42 30 05 eller send en forespørgsel til event@dfds.com, så tager vi kontakt til dig.

Nyd den friske luft på dækket, lad håret flagre i vinden, og slap af i skønne maritime oplevelser. Oslobåden er det ideelle sted at samle venner, familie eller andre, du holder af. Vi sørger for overnatning, mad og planlægningen, du skal blot nyde din fest. Om det er de fornemme bobler i glasset eller den berusende udsigt fra soldækket, der gør dig ør af glæde, lader vi være helt op til dig. Begge dele er en del af nydelsen ved at holde fest om bord på Oslobåden. Ring til os på +45 33 42 30 05 eller send en uforpligtende forespørgsel, så tager vi kontakt til dig.


Rejsebetingelser i forbindelse med dit gruppearrangement.