​Gavekort til DFDS

Glæd din bedste ven, din kæreste, din mor/far eller hele familien med et af vores populære gavekort på et valgfrit beløb til en rejse med DFDS. Gavekortet kan bruges som betaling til eksempelvis et romantisk MiniCruise eller CityCruise med hotelovernatning i Oslo. Hvis du derimod vil glæde en, der allerede har bestilt en rejse med Oslobåden, kan gavekortet også bruges til køb om bord på skibet.   

Køb et gavekort til en, du holder af
  • Giv en muligheden for en uforglemmelig tur til Oslo
  • Gavekort på beløb kan bruges til at købe rejse eller til køb om bord
  • Gavekort på kan bestilles online, på telefon 33 42 30 00 eller i vores terminal

OBS: minimumsbeløb er 250 kr. I samarbejde med GoGift. 


MiniCruise

Klik på billederne for større udgave

Gavekortsregler

Gavekort på beløb
Gyldigt i 3 år fra udstedelsesdatoen som er angivet på gavekortet. Gavekort kan ikke ændres, erstattes, forlænges og ej heller omveksles til et nyt gavekort. Du har 14 dages fortrydelsesret fra udstedelsesdato, hvor vi kan refundere det fulde beløb. Efter de 14 dage kan du få gavekortet refunderet mod et gebyr på DKK 100,-. Du afholder selv forsendelsesomkostninger, ved returnering af et gavekort. DFDS er ikke ansvarlige for gavekort der returneres og ikke når frem til os. 
Gavekortet skal indsendes til DFDS, Sundkrogsgade 11, 2100 København Ø vedlagt kontakt- og kontooplysninger
Gavekortet skal modregnes/ombyttes hos DFDS inden ombordstigning. Bortkomne gavekort erstattes ikke.
Restbeløbet på gavekort kan ikke ombyttes til et nyt gavekort eller udbetales. Det er muligt at ombytte restbeløbet til en værdikupon, som kan benyttes om bord i barer, restauranter samt shoppen. Dette skal ombyttes inden ombordstigning.

Gavebevis til en rejse 
Gavebeviset skal anvendes i den angivne periode og kan ikke forlænges, refunderes, ombyttes til kontanter eller kombineres med tilbud, rabatter eller andre rejser. Vi gør opmærksom på, at der er et begrænset antal kahytter til rådighed, og at der gælder særlige opgraderingspriser ved booking af en rejse med gavebevis. Såfremt der vælges en billigere kahyt, kompenseres der ikke for differencen. Der opkræves ikke servicetillæg eller onlinebookingtillæg ved booking af en rejse med gavebevis.

Gavebevis på beløb
Gavebevis på beløb skal anvendes i den angivne periode og kan ikke forlænges, refunderes eller ombyttes til kontanter. Gavebeviset skal modregnes/ombyttes hos DFDS inden ombordstigning.