Skiferie i Trysil

Rejs med DFDS på en oplevelsesrig kør-selv-skiferie til populære Trysil i Norge, der kun ligger få timers kørsel fra Oslo. Overfarten giver mulighed for afslapning, så du og familien er veludhvilet og klar til fart over feltet på ski i Trysil. Trysil ligger cirka 200 km fra Oslo, og der er en køretid på omkring 2,5 time.

Trysil

Trysil i Norge har det hele til de eventyrlystne

Trysil har et vejr, der gør det til et yndet sted for skiløbere på alle niveauer. Det ligger langt inde i Norge og har derfor et koldt, stabilt klima. Fra midten af november til midten af april lover Trysil snegaranti – og her får I sne under skiene i topklasse.

Trysil er det største skisted i Norge, og det er bygget rundt om Trysilfjeldet. Her finder I store og velpræparerede pister, som både store og små vil nyde at teste skiløbeformen af på. Med hele 30 lifter kan I med liftkort i Trysil komme rundt og prøve kræfter med intet mindre end 68 forskellige pister. Trysil byder også på en snow park og et børneområde, og er du eller en i familien langrendsentusiast, vil de 100 km lange langrendsløjper på fjeldet med garanti lokke.

 På tur i hundeslæde - Visitnorway.com

Lær skiteknikker på skiskole i Trysil
I Trysil er skileje let og ubesværet. Leje af ski, skistøvler, stave og hjelme kan du faktisk forberede hjemmefra, så det er ekstra nemt, når du ankommer til Trysil – det er nemlig sat i et effektivt system, der sikrer en kort ventetid. Både børn og voksne får udleveret det bedste og mest moderne udstyr, der kan optimere jeres skioplevelse.

Eksperter såvel som øvede og nybegyndere kan tage på skiskole i Trysil. Her står erfarne skiinstruktører klar til at undervise og forbedre skigæsternes teknik på pisterne. Der er både privatundervisning og holdundervisning – og alle instruktører er pædagogiske og vant til at undervise voksne og børn i alle aldre.

Børnenes Trysil
Trysil er en børnevenlig skidestination med plads til sjov og leg. Trysil byder på hele tre børneområder med egne lifte og børnepasning som en del af skiskolen.

Nær Trysil Turistsenter ligger ”Eventyr”, der er et område med kælkebakke, rullebånd og sjove, talende figurer. Her kan børn også få et varmt knus af Valle – en snemandsfigur, som altid er klar på sjov og ballade. Det gør skiferien til en ekstra god oplevelse for både større og mindre børn.

 Afslapning og leg i sneen- Visitnorway.com

Overnatning i skithytter i naturskønne omgivelser
I området er der få hoteller – i stedet findes der masser af lejligheder og autentiske hytter i Trysil. De fleste ferieboliger har ski in/ski out – og bilen kan blive stående ved hytten hele ferien. Den hurtige adgang til og fra pisterne fra hytten gør det let at holde frokostpause i hytten.

De fleste skihytter i Trysil er placeret omkring Trysil Turistsenter, der ligger øst for Trysilfjeldet eller ved Trysil Høyfjellssenter, der ligger nordvest for Trysilfjeldet. Både ved Trysil turistsenter og Trysil Høyfjellsenter finder du masser af butikker, afterski-steder og restauranter. Mange af skihytterne er store og rummelige med plads til en stor familie.

på Skiferie i Trysil

Klik på billederne for større udgave