Skiferie i Sverige

Sejl med DFDS på kør selv skiferie til Oslo, og få en behagelig start på ferien. Mange af de kendte skisportssteder i Sverige ligger kun få timers kørsel fra Oslo. Om bord på DFDS kan du læne dig tilbage og nyde turen med god mad og masser af underholdning. I ankommer til Oslo næste morgen veludhvilet og klar til skiferie i Sverige.


 
Sverige

Sälen

Sälen i Sverige består af 4 områder Lindvallen, Högfjället, Tandådalen og Hundfjället og ligger 266 km fra Oslo, ca. 4 timer i bil. Når I sejler på skiferie med DFDS kommer I udhvilet frem til Oslo kl. 9.45 og kan være på ski i Sälen over middag.

Skiferie i Sälen

Hundfjället har Sälens stejleste piste, Väggen. Men fremfor alt finder man i Hundfjället et varieret udbud af pister. For børnene er der Trollskogen, som er et eventyr i sig selv.

Högfjället der ligger midt i Sälen, er et klassisk eksempel på et skiområde i de svenske fjelde. Her er brede pister og hytter, der ligger nær pisterne og lifterne.

Lindvallens skiområde udgår fra tre torve - Snötorget, Gustavtorget og Sälfjällstorget. Fra disse torve har I adgang til et varieret udbud af pister. Der findes endvidere en dreampark og børneområderne Snögubbeborg og Snögubbedalen.

Tandådalen byder på Sälenområdets mest udfordrende pister. Desuden findes der en halfpipe og en god ski- og snowboardpark. Midt på pisterne ligger der et Fjellhotel. Der ligger også flere hyttebyer tæt på lifterne.

Når I vil holde skiferie i Sälen, kan DFDS sejle jer fra København til Oslo. Fra Oslo er der 266 kilometers kørsel til Sälen. Hvis I vælger at sejle på skiferie med DFDS, får I også en behagelig start på ferien, og kommer veludhvilet frem til Oslo i Norge.

 


Idre Fjäll

 

Idre Fjäll i Sverige ligger 338 km fra Oslo, ca. 4 1/2 timer i bil, Når I sejler på skiferie med DFDS kommer I udhvilet frem til Oslo kl. 9.45 og kan være i Idre Fjäll kl. 14.

Skiferie i Idre Fjäll

Idre Fjäll har et meget velorganiseret anlæg med bakker i alle fire verdenshjørner. Der er mulighed for skiløb i alle sværhedsgrader, fra de allerletteste og nemmeste bakker til børn og nybegyndere, til de allerstejleste og præparerede pister.

Med 41 nedfarter og 30 lifte kommer man hurtigt rundt. Snowboarderne holder til i deres eget Snowboardland, "Snow Park", som har flere forskellige hop og egen lift. Der er også boardercross- og skicrossbane på vestbakken.

Skal skiferien være i Idre Fjäll, kan DFDS sejle jer fra København til Oslo. Fra Oslo er der 338 kilometers kørsel til Idre Fjäll. Hvis I vælger at sejle på skiferie med DFDS, kommer I veludhvilet frem til Oslo. Om bord på enten Pearl Seaways eller Crown Seaways kan du læne dig tilbage og nyde turen til Norge med god mad og masser af underholdning.

 


Branäs

Branäs i Sverige ligger 200 km fra Oslo, ca. 3 1/2 timer i bil. Med DFDS kan I være fremme i Oslo kl. 9.45 og ankomme til Branäs allerede over middag klar til at stå på ski.

Skiferie i Branäs

I Branäs får du muligheden for et rigtigt godt og varieret skiløb af forskellige sværhedsgrader. Der findes mange fantastiske skisteder i Sverige og Branäs har et af sveriges bedste skianlæg for børnefamilier, et sted hvor store som små kan nyde en fantastisk ferie. Med betagende udsigt over det svenske og norske grænseland kan skieventyret begynde.

Branäs er Värmlands mest komplette skianlæg hvad enten I har slalomski, snowboard eller langrendsski på fødderne. Gondolliften tager jer til tops på 5 min. Den avancerede skiløber tager måske Branten, mens den mere behageligt anlagte skiløber vælger at løbe i Ovansjöområdet. For den som har lyst til at glide derudaf, er der milelange langrendsløjper. Og foretrækker I at lave tricks med eget snowboard, findes der en Dog park.

I Branäs børne- og familieområde finder du masser af sjov. I Bobland kan børnene køre på deres egen bakke og kælke under trygge og sikre forhold. I "Björnbuseland", arrangeres der forskellige lege og aktiviteter og i "Björnidet" foregår børneaktiviteter for børn fra 18 måneder til 7 år. Der er børneguider, der tager sig af børnene, hvis de voksne skal stå lidt alene på ski. Her findes også børnenes after-ski, bjørnbusens cup samt fribilletter til pool i Sysslebäck. Foruden at stå på ski findes det også scootersafari, som udover skiløb, er Branäs mest populære aktivitet. Når du vil holde skiferie i Branäs, kan DFDS sejle dig fra København til Oslo. Derefter er der fra Oslo kun 200 kilometers kørsel til Branäs.


Kläppen

Kläppen i Sverige ligger 274 km fra Oslo, ca. 4 timer i bil. I ankommer med DFDS til Oslo udhvilet kl. 9.45 og kan være i Kläppen klar til skiferien allerede over middag.

Skiferie i Kläppen

Kläppen har nogle af de mest afvekslende pister i Sälen. Her finder man alle sværhedsgrader fordelt ud på 35 km pister. Der er aftenbelysning på 2 km pist. Børnene har deres eget junior snowpark i det populære børneområde med lift. Her er behagelige bakker til jer, som er grøn, og rigtigt barske og stejle skråninger til jer, som ønsker noget virkeligt udfordrende.

Sveriges bedste Snowpark byder på spændende hop, rails, pukler, velodromkurver og en halfpipe hvor de yngre entusiaster kan få sommerfugle i maven. I Kläppen har de indrettet lifte og pister så kø undgås, også selvom der er fyldt op med mennesker i området. Der er masser af aktiviteter, bl.a. indendørs elektronisk golfbane, kælkeaften, 3 aftener med lys på pisterne og stort snowboardland. Der er ligeledes mulighed for "safari" på snescooter.

Når I vil holde skiferie i Kläppen, kan DFDS sejle jer fra København til Oslo. Og fra Oslo er der 274 kilometers kørsel til Kläppen. Hvis I vælger at sejle på skiferie med DFDS, får I også en behagelig start på ferien og kommer veludhvilet frem. Om bord på enten Pearl Seaways eller Crown Seaways kan I læne jer tilbage og nyde turen til Oslo med god mad og masser af underholdning om bord.

 


Stöten

Stöten i Sverige ligger 242 km fra Oslo, ca. 3 1/2 timer i bil. Når I vælger at sejle på skiferie med DFDS kommer I udhvilet frem til Oslo kl. 9.45 og kan være i Stöten over middag.

Skiferie i Stöten

Skicentret har 35 km alpinbakker, som er fordelt på 29 piste, hvoraf 11 er forsynet med snekanoner. Det hele betjenes med 18 lifte og har en samlet kapacitet på 18.000 personer i timen. Længste nedfart er 2.600 m og største faldhøjde er 370 m. I Stöten findes der også et afvekslende område, for jer der vil på snowboard.

I Stöten er der virkelig mange børneaktiviteter, fx to børneområder med lift. Derudover findes snowboardland samt halfpipe. Med det såkaldte Sälenkort er der mulighed for at købe liftkort til alle områder i Sälen under ét. Børn under 8 år, der bruger hjelm, kører gratis med lifterne. Området ligger dejligt roligt, ikke langt fra grænsen til Norge. I klart vejr kan man se til skiområdet Trysil i Norge.

Når I vil holde skiferie i Stöten, kan DFDS sejle jer fra København til Oslo. Fra Oslo er der 242 kilometers kørsel til Stöten. Fra København er afstanden 800 km. Hvis I vælger at sejle på skiferie med DFDS, får I også en behagelig start på ferien, og kommer veludhvilet frem. Om bord på enten Pearl Seaways eller Crown Seaways kan I læne jer tilbage og nyde turen til Oslo med god mad og masser af underholdning om bord.