​Tag på skiferie i Oslo vinterpark

Tag på skiferie til Oslo Vinterpark ved Holmenkollen, kun en halv times kørsel fra skibet. I bor på det idylliske Scandic Holmenkollen Park Hotel med fantastisk udsigt over byen og fjorden, små 5 km fra Oslo Vinterpark - Oslos store alpinanlæg.

Stå på ski i Oslo vinterpark 
  • Kun 30 minutter fra Oslo centrum
  • Alpint, langrend og Oslos 2 km lange kælkebakke 'Korketrekkeren'
  • Lys på pisterne mange aftener i ugen      

Vi er endnu ikke klar med 2018-sæsonen, men hold øje med denne side. Vi opdaterer siden, når det er klart. Men vil du afsted i slutningen af 2017, er det muligt at booke.


​Servicetillæg kr. 150,- pr. bestilling på telefon eller ved personlig henvendelse, kr. 75,- i onlinebookingtillæg ved bestilling online. Rejsebetingelser.

BEMÆRK: Når du booker en miniskiferie, laver du i første omgang en forespørgsel til hotellet. Det kan tage op til 2 hverdage at få be- eller afkræftet hotellet. Du vil blive kontaktet af en salgskonsulent, hvis du ikke kan få dit ønskede hotelværelse. 

Stå på ski 30 minutter fra Oslo

Sejl på en lille skiferie til Oslos baghave Nordmarka. Området er kendt for Holmenkollen Skihopbakke men byder også på over hundrede kilometer langrendsruter, den berygtede kælkebakke "Korketrekkeren" og alpinanlægget Oslo Vinterpark. Skisæsonen varer som regel indtil midt april, men det afhænger af, om der stadig ligger sne.

Det smukke Holmenkollen Park Hotel Rica fra 1894, der er bygget i datidens populære dragestil, har gennemgået flere omfattende moderniseringer og udbygninger, men det vigtigste er bevaret - masser af frisk luft, inspirerende omgivelser og en fantastisk udsigt over hovedstaden. Et moderne hotel i høj klasse med gode restauranter, welness-afdeling og ikke mindst en hyggelig atmosfære.

forkælelse på Oslobåden

Nyd den friske luft på dækket, lad håret flagre i vinden, og slap af i skønne maritime oplevelser. Besøg vinbaren, og bliv overrasket over det imponerende udvalg af vine, eller gå en tur i Tax Free Shoppen, og find lige det, du mangler.

Oslobåden er det ideelle sted for romantiske middage, udsigten er perfekt, og maden og betjeningen er helt i top. Der er flere restauranter at vælge imellem, alt efter om I har lyst til møre bøffer, 2- til 3-retters menu eller buffet.

Glæd jer til et par dage med tid til hinanden i fantastiske omgivelser.

Kahytsoversigt

 


DFDS er Europas førende færgeoperatør 2017​​

DFDS har netop vundet Europe´s leading ferry operator 2017.
I 2016 vandt vi desuden World´s Leading ferry operator samt Danish Travel Award som Bedste passagerrederi, der sejler mellem Danmark og udlandet. Det er vi rigtig stolte af!
Awards​​​​​​