​Tag oslobåden på skiferie 

Den årlige skiferie er en af familiens højdepunkter, så hvorfor ikke starte ferien på bedste vis? Tag bilen med på Oslobåden, og nyd turen til søs, mens I forbereder jer på at indtage skibakkerne. Om bord kan I glæde jer til god mad i skibets restauranter, afslapning og underholdning for både børn og voksne.
Når I bliver trætte, står kahytten klar til en god nats søvn, så skiferien for alvor kan skydes i gang, når I ankommer til Oslo næste morgen. Herfra er der kun få timer til mange af de kendte skisportssteder i Norge eller Sverige. 
Bestil senest 31. okt. 2019, og tag bilen med fra 0,-**.   

Den sjoveste vej til pisten

  • Undgå køreturen gennem Sverige, og spar både benzin og kilometer
  • Kom udhvilet frem, så I er klar til ski fra første dag
  • Børn (0-11 år) spiser gratis morgenbuffet i følge med betalende voksen, hvis den bestilles hjemmefra inden afrejse. Max 2 børn pr. voksen. Gælder afrejse i 2019 og 2020.

** Ta' bilen med fra 0,-

​Når du sejler med DFDS kan du tage bilen med fra 0,-, hvis du bestiller senest 31. okt. 2019 (max. højde 1.85 m).
Gælder afrejse fra 18/12 2019 til 13/4 2020. Tilbuddet gælder personbil (højde max 185 cm). Tillæg for høj bil (ex. bil med tagboks max. højde 220 cm) fra + 145,- pr. vej.

TIP: Find de billigste priser

Du finder de laveste fra-priser ved afrejse søndag – torsdag udenfor skoleferierne.
Den laveste fra-pris er 145,- pr. pers. pr. vej, når 4 pers. deler samme kahyt + bil (max. 1,85 m.)
Afrejse fredage eller lørdage fra 170,- pr. pers. pr. vej.

Bemærk: Tilbuddet gælder ikke afrejse fra København d. 7., 8., 14., 15. februar, og fra Oslo d. 14., 15., 16., 21., 22., 23. februar 2020. Se desuden afvigelser i sejlplanen i januar 2020 - hvor det ene skib er i dok.

HUSK: Bestil bord når du booker din rejse og ellers i rigtig god tid inden afrejse og vær sikker på at få et bord.

​*Ved bestilling online tilføjes et bookingtillæg på DKK 75,- pr. samlet bestilling. Ved ny bestilling på telefon eller personlig henvendelse i terminalen tilføjes et servicetillæg på DKK 150,- pr. bestilling. Rejsebetingelser.


 

START FERIEN TIL SØS

For mange familier er skiferien årets bedste tradition, fordi den giver en pause fra hverdagen, og fordi den er fyldt med hygge, gode grin og fantastiske naturoplevelser. Men for mange betyder skiferien også en tætpakket bil, lange svenske motorveje og mange timers kedsomhed på bagsædet! Dog behøver det ikke være sådan!

Start skiferien om bord på Oslobåden, og lad os fragte jer nemt og sikkert til Norge. På den måde sparer I både benzin og kilometer, og hele familien er underholdt undervejs. Børnene kan lege i skibets pool, mens mor og far tanker op i tax free-shoppen og til aften kan hele familien nyde en hyggelig middag i skibets restauranter.  Når trætheden melder sig, står kahytten klar til en god nats søvn, så I ankommer udhvilet til Oslo næste morgen - klar til videre skieventyr.

​SKIFERIE I NORGE

Norge er blandt danskernes fortrukne skidestination og det er ikke uden grund! Norge byder nemlig på pister i verdensklasse, når hele familien skal på ski. Her er I garanteret sne og smukke naturoplevelser, og uanset jeres niveau eller ønsker til pisterne, så får I her et varieret terræn, når I skal prøve kræfter med de glatte brædder. Går turen til Hemsedal, Hafjell, Trysil, Geilo eller en af de andre populære destinationer, så ligger de alle kun få timers kørsel fra Oslo.

Læs mere om skiferie i Norge her

SKIFERIE I SVERIGE

Oslobåden er ikke kun for skigæster til Norge, for faktisk ligger flere af de gode skisportsteder i Sverige også kun få timers kørsel fra kajen, hvor Oslobåden ligger til. Ligesom i Norge, så får du i Sverige også helt perfekte omgivelser til skiløb - og med DFDS du altså nemt snuppe genvejen til bl.a. det populære Sälen, Branäs eller Kläppen.

Læs mere om skiferie i Sverige her