Quick Book

​Søvej fremfor motorvej 

Lad skiferien begynde eller slutte når I kører om bord på Oslobåden. Om bord er der gratis underholdning for børn og god tid til afslapning og shopping for de voksne. Færgen til Norge har fem restauranter, og det er hyggeligt at spise hele familien samlet, inden færgens andre faciliteter skal prøves.

Sejl med Oslobåden til Norge
  • Bestil rejsen inden 1. november 2016, og få bilen med for 0,-*
  • Kom udhvilet frem, og vær klar til en dag på ski allerede fra dag 1
  • Sjov familietid til søs hvor hyggen og samværet er i fokus

*Få dage undtaget: fra København 10. og 11. februar 2017 og fra Oslo 17., 18. og 19. februar 2017.
Bil for 0,- gælder for personbiler med maxhøjde på 1.85 m. Tillæg for højere bil fra 225,- pr. vej. 

Gratis bil i perioden: 15. december 2016 - 27. marts 2017

Ved afrejse senest 25. marts book herunder:

Ved afrejse efter 25. marts 2017 book herunder:


​Servicetillæg kr. 150,- pr. bestilling på telefon eller ved personlig henvendelse, kr. 75,- i onlinebookingtillæg ved bestilling online. Rejsebetingelser.


Skiferie i Norge

Norge har skioplevelser for hele familien og for alle aldre på alle niveauer. Du finder et stort udvalg af hyggelige hytter og moderne lejligheder til din skiferie i Norge. Sprogmæssigt har Norge også en fordel, flere steder er der tilmed danskeskiinstruktører.

Eller tag til nogle af Sveriges bedste skisportsteder, der ikke ligger mere end 3½ times kørsel fra Oslo.

Skisportssteder

Maritim oplevelse

Kør bilen om bord på en af vores færger, og lad skiferien starte på den bedste måde. Vores færger har skønne restauranter, der slukker tørsten og stiller sulten både morgen og aften.

Der er også masser af aktiviteter for børnene, så de også kan nyde sejlturen ekstra meget. Jack the Pirate glæder sig allerede til at møde dem alle!

Om bord på Oslobåden


DFDS er verdens førende færgeoperatør 2015​​

DFDS har vundet flere af rejsebranchens ærefulde priser, den internationale rejsebranches ”Oscar”, World Travel Award som The Europe’s Leading Ferry Operator og den danske rejsebranches ”Bodil”, Danish Travel Awards som Bedste passagerrederi der sejler mellem Danmark og udlandet.
Awards​​​​​​