​Tag oslobåden på skiferie 

Lad skiferien begynde eller slutte, når I kører om bord på Oslobåden. Om bord er der gratis underholdning for børn og god tid til afslapning og shopping for de voksne. Færgen til Norge har fem restauranter, og det er hyggeligt at spise hele familien samlet, inden færgens andre faciliteter skal prøves. (Tip: Bestil maden hjemmefra og vær sikker på at få bord - bestil senest kl. 16 dagen før afrejse).

*Book senest 31. december 2017, og få bilen med fra 100,- pr. vej. 
Gælder i perioden 15/12 2017 - 1/4 2018 (dog ikke d. 9. og 10. februar 2018 fra København, og d. 16., 17., og 18. februar 2018 ​fra Oslo). Følgende køretøjer er fra 100,- pr. vej: personbil (højde max 185 cm), cykel, motorcykel samt motorcykel med sidevogn.

Den sjoveste vej til pisten

  • Masser af underholdning om bord for både store og små
  • Kom udhvilet frem, og vær klar til en dag på ski allerede fra dag 1
  • Book morgenbuffeten hjemmefra, så spiser børnene (op til 11 år) gratis morgenbuffet ​i 2018 i følge med betalende voksen. Max 2 børn pr. voksen. 

​Servicetillæg kr. 150,- pr. bestilling på telefon eller ved personlig henvendelse, kr. 75,- i onlinebookingtillæg ved bestilling online. Rejsebetingelser.


Skiferie i Norge eller sverige

Norge har skioplevelser for hele familien og for alle aldre på alle niveauer. Du finder et stort udvalg af hyggelige hytter og moderne lejligheder til din skiferie i Norge. Sprogmæssigt har Norge også en fordel, flere steder er der tilmed danske skiinstruktører.

Eller tag til nogle af Sveriges bedste skisportsteder, der ikke ligger mere end 3½ times kørsel fra Oslo.

Skiferie i Norge

Skiferie i Sverige

Maritim oplevelse

Kør bilen om bord på en af vores færger, og lad skiferien starte på den bedste måde. Vores færger har skønne restauranter, der slukker tørsten og stiller sulten både morgen og aften.

Der er også masser af aktiviteter for børnene, så de også kan nyde sejlturen ekstra meget. Jack the Pirate glæder sig allerede til at møde dem alle!

Om bord på Oslobåden

 

DFDS er Europas førende færgeoperatør 2017​​

DFDS har netop vundet Europe´s leading ferry operator 2017.
I 2016 vandt vi desuden World´s Leading ferry operator samt Danish Travel Award som Bedste passagerrederi, der sejler mellem Danmark og udlandet. Det er vi rigtig stolte af!
Awards​​​​​​