Quick Book

​Tag oslobåden på skiferie 

Lad skiferien begynde eller slutte, når I kører om bord på Oslobåden. Om bord er der gratis underholdning for børn og god tid til afslapning og shopping for de voksne. Færgen til Norge har fem restauranter, og det er hyggeligt at spise hele familien samlet, inden færgens andre faciliteter skal prøves. (Tip: Bestil maden hjemmefra og vær sikker på at få bord - bestil senest kl. 16 dagen før afrejse)

Den sjoveste vej til pisten
  • Masser af underholdning om bord for både store og små
  • Kom udhvilet frem, og vær klar til en dag på ski allerede fra dag 1
  • Sjov familietid til søs hvor hyggen og samværet er i fokus

Vi åbner op for bestilling af afrejse i 2018 omkring august måned 2017.


​Servicetillæg kr. 150,- pr. bestilling på telefon eller ved personlig henvendelse, kr. 75,- i onlinebookingtillæg ved bestilling online. Rejsebetingelser.


Skiferie i Norge eller sverige

Norge har skioplevelser for hele familien og for alle aldre på alle niveauer. Du finder et stort udvalg af hyggelige hytter og moderne lejligheder til din skiferie i Norge. Sprogmæssigt har Norge også en fordel, flere steder er der tilmed danske skiinstruktører.

Eller tag til nogle af Sveriges bedste skisportsteder, der ikke ligger mere end 3½ times kørsel fra Oslo.

Skiferie i Norge

Skiferie i Sverige

Maritim oplevelse

Kør bilen om bord på en af vores færger, og lad skiferien starte på den bedste måde. Vores færger har skønne restauranter, der slukker tørsten og stiller sulten både morgen og aften.

Der er også masser af aktiviteter for børnene, så de også kan nyde sejlturen ekstra meget. Jack the Pirate glæder sig allerede til at møde dem alle!

Om bord på Oslobåden

 

DFDS er Verdens førende færgeoperatør 2016​​

DFDS har netop vundet en af rejsebranchens "Oscars" nemlig World's leading ferry operator 2016.
I 2016 vandt vi desuden Europe's Leading Ferry Operator samt Danish Travel Award som Bedste passagerrederi, der sejler mellem Danmark og udlandet. Det er vi rigtig stolte af!
Awards​​​​​​