Skiferie i Hemsedal

Sejl med DFDS til den perfekte skiferie i Hemsedal, som byder på storslået natur, tunge dyner af sne over pisterne og masser af hygge. Fra Oslo er du kun få timer fra de udfordrende pister, hvor både nybegyndere og rutinerede løbere kan prøve kræfter med skikørslens ædle kunst. 

Hemsedal

Hemsedal i Norge ligger 220 km fra Oslo, ca. 3 1/2 timer i bil. Når I tager på skitur til Norge med DFDS, ankommer I udhvilet til Oslo kl. 9.45 og kan være i Hemsedal og stå på ski allerede over middag.

 

Børn slapper af på skibakken
 

Fjeldstemning og udfordringer til store og små

Hemsedals vejr gør det til et af de mest attraktive skisportssteder i verden med sin dybe sne og snegaranti. Området byder på masser af skisjov for både børn og voksne, og med sit kælenavn, de skandinaviske alper, er Hemsedal et af de mest populære skisportssteder i hele verden.

Og det er der god grund til. I Hemsedal får I nemlig den helt unikke fjeldoplevelse med plads til både store og små, nye og garvede. Hemsedal inviterer på skiløb fra tre toppe og hele 50 forskellige pister. Køb dit liftkort i Hemsedal og lad liften føre dig til Totten, der er Norges højeste punkt, hvor du kan komme til med lift. Her kommer du op i hele 1450 meters højde.

På ski i Hemsedal får du både konkurrencearealer, snow parks, stejle pister og off-piste, der alle gør skidestinationen til et oplagt valg for hele familien.

Skileje og skiskole i Hemsedal
Hvis du ikke selv har ski, kan du med skileje i Hemsedal få det bedste og nyeste udstyr, som altid er nyvokset og klargjort, så du får den bedste oplevelse på ski. På den måde er du altid garanteret skarpe kanter på skiene og et perfekt glid ned over pisterne.

Er det første gang, du eller nogen i familien skal stå på ski, er der mulighed for at tage på skiskole i Hemsedal. Her lærer erfarne skilærere jer de grundlæggende skiteknikker – og så gælder det ellers om at tage på eventyr på de udfordrende fjelde. Skiskolen er for alle aldre og niveauer, lige fra børn til voksne, til nye og øvede. Hemsedal tager hvert år imod et hav af skiturister og møder altid sine elever i øjenhøjde og på det skiniveau, som de befinder sig på. Derfor kan du trygt sende dine børn på skiskole i Hemsedal.

Skiløber suser ned af pisten 

Anderledes oplevelser i Hemsedal
Valleland, der er et afgrænset område ved skicentreret, indbyder til hyggelige stunder for hele familien rundt om bålpladsen. På skiturene er der også stor chance for at løbe ind i Valle, som er de yngste skigæsters gode ven. Valle elsker sjov og ballade i sneen.

Byt også skiene ud for en stund og tag på en scootertur for at opleve den smukke norske natur. Gør stop ved en af Hemsedals mange hyggelige spisesteder, hvor I kan nyde en god frokost i de naturskønne omgivelser.

Autentiske hytter i Hemsedal
Midt i de hvide snebanker kan du og din familie bo i autentiske norske hytter med pister og lifte lige uden for døren. Det gør det let og hurtigt at komme af og på pisterne i løbet af dagen, hvis I vil spise frokost i hytten. De fleste hytter ligger med løjperne lige rundt om hjørnet, og mange er store nok til at kunne rumme store familier og grupper.

På Skiferie i Hemsedal

Klik på billederne for større udgave