Skiferie i Hafjell

Med en kør-selv-skiferie til Hafjell får I en ferie med fart over feltet. Sejl med DFDS til Oslo, hvor der kun er få timers kørsel til et af Norges mest populære skiparker, Hafjell.

Her får I både nedkørsler i mange forskellige sværhedsgrader, snowboardparker, langrend og off-pist i den fineste puddersne. Det sikrer de bedste forhold for den garvede skientusiast, nybegyndere og børn i alle aldre. Og derfor behøver I ikke vælge mellem familieferien eller den udfordrende skikørsel – her er alt samlet.

HAfjell

Hemsedal i Norge ligger 200 km fra Oslo, ca. 3 1/2 timer i bil. Når I tager på skitur til Norge med DFDS, ankommer I udhvilet til Oslo kl. 9.45 og kan være i Hafjell og stå på ski allerede over middag.

 Skilift - Visitnorway.com

Liftkort i Hafjell – skioplevelser for hele familien
Hafjells vejr byder på frost og perfekt, dyb sne. Derfor er det et populært sted for skielskere at holde en aktiv skiferie.

Når I står på ski i Hafjell, er der flere forskellige muligheder for at udfordre teknik og fart. Skianlægget byder på stor alsidighed for hele familien med terrænparker og olympisk bobslæde- og kælkebane. Med et liftkort til Hafjell får I adgang til et skiområde med både stolelift, der fragter jer i ekspresfart, t-lifter og Norges eneste gondollift. Det gør det let at komme rundt i skiområdet – ubesværet og hurtigt.

Hvad enten du vil have fart og tempo på snowboard, eller du hellere nydere et roligere tempo på langrend, er mulighederne mange i Hafjell. Særligt snowboardparken har tre områder med god plads til at udfolde sig på alle niveauer – den perfekte legeplads for voksne.

Skiløb i børnehøjde
Hafjell er for alle aldre. Og derfor er der naturligvis også mange børnevenlige områder til familiens mindste. Hafjell har tre områder tilpasset børn; Kids Knerten, Kids Mostertoppen og Kids Gaia. Her kan børnene prøve kræfter med skiløb, ligesom de kan drøne afsted med kriller i maven på kælkebakker.

Det kan være hårdt at suse gennem sneen en hel dag, og trænger børnene til et afbræk, er der mulighed for børnepasning i den store indendørs legeafdeling.

 Par udenfor hytten - Visitnorway.com

Skileje og skiskole i Hafjell
Skileje i Hafjell er både for den erfarne skiekspert og den mindre øvede nybegynder – og I lejer altid det nyeste udstyr, så I får de bedste betingelser for en vellykket skiferie.

Er du ny på ski, kan du tage på skiskole i Hafjell. Her står dygtige skiinstruktører klar til at hjælpe dig med at få en god fornemmelse af ski og sne. Du vælger selv, om du vil have privattimer eller deltage i gruppeundervisning.

Hytter i Hafjell – sov på fjeldet
I ankommer til Norge friske og veloplagte til en sjov og aktiv skiferie for hele familien. Hafjell ligger cirka 200 km fra Oslo og i lidt mere end to timers kørselsafstand. 

I Hafjell kan I både overnatte i lejligheder og hytter i den skønne norske natur. Alle hytterne ligger placeret tæt på det hele, og mange hytter har ski in/ski out, så I kan hoppe på pisten eller liften lige uden for døren.

På skiferie i Hafjell

Klik på billederne for større udgave