England og Skotland - 13 dages rundrejse

Sejl på eventyr i Storbritannien med DFDS. Der er 2 nætters ophold på hvert hotel og behagelig afstand mellem byerne, så du får det optimale ud af rundrejsen i England og Skotland. Oplev alt fra det smukke engelske Lake District til Skotlands rå højland. 

Tilbuddet er udløbet, og det er ikke længere muligt at booke en rejse i denne sæson. Hold øje med denne side, vi opdaterer så snart, vi har rundrejserne for 2017 klar. Hvis du ikke kan vente med at komme ud og sejle, kan du booke en tur med en af vores ruter til England, Litauen eller Norge.

Oplev både England og Skotland
  • Prøv at bo på engelske slotte
  • Oplev både England og Skotland på 13 dage
  • Skibsrejse, hotel samt morgenmad på hotellet inkluderet


​Servicetillæg kr. 150,- pr. bestilling på telefon eller ved personlig henvendelse, kr. 75,- i onlinebookingtillæg ved bestilling online. Rejsebetingelser.

Besøg det oprindelige Skotland

Inverness er højlandets hovedstad. Tag en dag ud af kalenderen, og dyk ned i fortidens klankampe og Inverness' highlands. Gå på opdagelse ved Loch Ness, hvor Urquhart Castle ligger malerisk ved bredden. Mod nord ligger Fort George – Europas bedst bevarede fæstning fra det 18. århundrede.

Har du en forkærlighed for whisky? Så bør du absolut slå et smut forbi Skotlands Mal Whisky Route. Ruten går gennem forskellige traditionelle whiskydestillerier, som er åbne for offentligheden. I Dallas Dhu har du mulighed for at følge destilleringen på nærmeste hold. I Speyside Cooperage ser du nærmere på kunsten bag fadproduktionen. Og i Strathisla betræder du højlandets ældste destilleri.

Glasgow, Stirling og Loch Lomond

På jeres rundrejse vil et af stoppene være byen Drymen, der ligger ved den smukke sø, Loch Lomond. Nyd den imponerende panoramaudsigt over søen med de små øer og bjergene i baggrunden. Du kan besøge Loch Lomond and the Trossachs Nationalpark, bestige Ben A’an med den fantastiske udsigt og slå vejen forbi en af Skotlands smukkeste vandreruter, Duke’s Pass.

Inden for en halv times kørsel fra Drymen finder du to store seværdigeheder, glæd dig til Glasgows flotte art nouveau-arkitektur og Stilings gamle middelalder-bydel. Fra Drymen i de nordlige highlands går turen gennem det fantastisk smukke Glencoe-bjerglandskab og Rannoch-mosen.


Rejseprogram

Dag 1

14:30-16:45: Check-in
15:30: Ombordkørsel. I kan benytte kahytten, så snart I er om bord. Skybar, Latitude Café og Bake'n Coffee er åbne.
17:30: Afgang fra Amsterdam (IJmuiden)

Dag 2

09:00: Ankomst i Newcastle. Kørsel fra Newcastle til Durham (35 km).

Dag 2-4

Overnatning på Lumley Castle (2 nætter). På dag 4 kører I videre til Kendal (140 km).

Dag 4-6

Overnatning på Castle Green Hotel (2 nætter). På dag 6 kører I videre til Dryem (259 km).

Dag 6-8

Overnatning på Winnock Hotel (2 nætter). På dag 8 kører I videre til inverness (259 km).

Dag 8-10

Overnatning på Drummossie hotel (2 nætter). På dag 10 kører I videre til Edinburgh (251 km).

Dag 10-12

Overnatning på Houston House Hotel (2 nætter)

Dag 12

Kørsel fra Edinburgh til Newcastle (197 km)

14:30: Check-in åbner
15:00: Ombordkørsel begynder
16:30: Seneste check-in
17:00: Afgang fra Newcastle

Dag 13

09:30: Ankomst i Amsterdam (IJmuiden)

 


DFDS er Verdens førende færgeoperatør 2016​​

DFDS har netop vundet en af rejsebranchens "Oscars" nemlig World's leading ferry operator 2016.
I 2016 vandt vi desuden Europe's Leading Ferry Operator samt Danish Travel Award som Bedste passagerrederi, der sejler mellem Danmark og udlandet. Det er vi rigtig stolte af!
Awards​​​​​​