Skotland - 11 dages rundrejse

Start din rundrejse om bord på skibet fra Amsterdam til Newcastle. Næste morgen er du klar til at køre videre til Skotland og opleve landets mangfoldighed med højmoser, højlandet og de maleriske søer. Vi har sørget for komfortabel overnatning undervejs, så du kan få det bedste ud af rejsen. 

Tilbuddet er udløbet, og det er ikke længere muligt at booke en rejse i denne sæson. Hold øje med denne side, vi opdaterer så snart, vi har rundrejserne for 2017 klar. Hvis du ikke kan vente med at komme ud og sejle, kan du booke en tur med en af vores ruter til England, Litauen eller Norge.

Ren idyl og fantastisk natur
  • Idyllisk natur og smukke søer
  • The Highlands, slotte og whiskey
  • Skibsrejse, hotel samt morgenmad på hotellet inkluderet


​Servicetillæg kr. 150,- pr. bestilling på telefon eller ved personlig henvendelse, kr. 75,- i onlinebookingtillæg ved bestilling online. Rejsebetingelser.

Loch ness og Highlands

Den sagnomspundne Loch Ness ligger ca. to timers køretur væk gennem Caimgorms National Park. Vejen går forbi Inverness, og ikke langt herfra ligger Culloden-mosen. Gør et ophold, og få alt at vide om slaget ved Culloden-mosen.

Tag også en afstikker til Glen Coe Tal. Denne 16 kilometer lange dal er en indtømret del af Skotlands historie. Gletsjere har formet landskabet, som i dag hører til de mest imponerende i de skotske highlands med sine over 1000 meter høje bjerge.

Edingburgh og Glasgow

Turen afsluttes på perfekt vis med overnatning på hotel i eller omkring Edinburgh. MacDonald Houstoun House ligger eksempelvis i nærheden af museumsbyen Glasgow og den imponerende slotsby Edinburgh.

Kunstelskere imponeres af Glasgows art nouveau-arkitektur, mens læseheste kan gå på sporet af Sherlock Holmes, Harry Potter og Dr. Jekyll og Mr. Hyde i Edinburgh. Mange af museerne i de to byer er gratis. En gåtur rundt i de smukke byer byder derfor også altid på en række interessante oplevelser.


Rejseprogram

Dag 1

14:30-16:45: Check-in.
15:30: Ombordkørsel. I kan benytte kahytten, så snart I er om bord. Skybar, Latitude Café og Bake'n Coffee er åbne.
17:30: Afgang fra Amsterdam (IJmuiden).

Dag 2

09:00: Ankomst i Newcastle. Kørsel fra Newcastle til New Lanark (230 km).

Dag 2-4

I New Lanark har I 2 overnatninger på Mill Hotel, der er en smukt restaureret textilfabrik i det Sydlige Skotland. Oplev det prisbelønnede besøgscenter New Lanark, hvor det 18. århundrede lever videre. På dag 4 kører I videre til Drymen (75 km).

Dag 4-6

I Drymen har I to overnatninger på Winnock Hotel Drymen. På turen hertil kører I forbi Glasgow, Skotlands kulturelle metropol. Hotellet er et godt traditionelt hotel i Drymen, på den sydøstlige kyst af Loch Lomond, som er Skotlands smukkeste sø. På dette stop på rejsen er der rig mulighed for at opleve Skotlands unikke natur og forskellige udendørsaktiviteter. På dag 6 kører I videre til Pitlochry (105 km).

Dag 6-8

I Pitlochry tilbringer I 2 nætter enten på det autentiske og historiske slot, Atholl Palace Hotel eller det nyrenoverede Fishers Hotel, der ligger centralt i Pitlochrys centrum. Pitlochry er det ideelle udgangspunkt for en række ture i det skotske højland. Whiskydestillerier, slotte og herregårde ligger tæt her. Selv en dagstur i bil til den legendariske Loch Ness er muligt herfra. På dag 8 kører I videre til Edinburgh (120 km).

Dag 8-10

Næste stop på rejsen er ​​Edinburgh, hovedstaden i Skotland. Her har I 2 overnatninger på Houstoun House Hotel Edinburgh, et 4-stjernet hotel med charme og historisk karakter fra det 16. århundrede. Lad dig blive betaget af det imponerende Edinburgh Castle, slentre på Royal Mile eller gå på shopping i Princess Street, den mest berømte shoppinggade i Skotlands hovedstad. På dag 10 kører I tilbage til Newcastle (195 km).

Dag 10

14:30: Check-in åbner
15:00: Ombordkørsel begynder
16:30: Seneste check-in
17:00: Afgang fra Newcastle

Dag 11

09:30: Ankomst i Amsterdam (IJmuiden)

 


DFDS er Verdens førende færgeoperatør 2016​​

DFDS har netop vundet en af rejsebranchens "Oscars" nemlig World's leading ferry operator 2016.
I 2016 vandt vi desuden Europe's Leading Ferry Operator samt Danish Travel Award som Bedste passagerrederi, der sejler mellem Danmark og udlandet. Det er vi rigtig stolte af!
Awards​​​​​​