rundrejse i skotland

Oplev Skotland i jeres eget tempo. Slotte, borgruiner, whisky, søer, højland og ubeskrivelig imponerende natur. Det er kendetegnene ved Skotland og alle vores rundture. Tag bilen med, og sejl fra Amsterdam til Newcastle – så er I godt på vej. Bestil skibsrejsen og book hoteller eller anden overnatning selv.

SÅDAN FORLØBER REJSEN TIL SKOTLAND

Jeres rejse til Skotland starter i den hollandske hovedstad Amsterdam, hvorfra skibet tager jer og jeres bil direkte til Newcastle. Køreturen fra København til Amsterdam tager godt otte timer, og har I lyst til at opleve billedskønne Amsterdam inden afrejse, står det jer naturligvis frit for at tage en overnatning eller to i byen.

Skibsrejsen inkluderer to overnatninger om bord på skibet og et antal dage i Skotland (afhængigt af den valgte rejse). På skibet kan I se frem til smagfulde kulinariske oplevelser på en af vores mange restauranter. Skibet byder derudover på både biograf, kasino, barer, natklub, live-musik, tax free shopping og underholdning for børn i alle aldre.

Efter en begivenhedsrig overfart ankommer I til Newcastle. Herfra er der kun en kort og smuk køretur til den skotske grænse. I kan booke hoteller i forskellige dele af Skotland, så I oplever mest muligt på jeres rundrejse. I har jeres egen bil eller motorcykel med på hele ferien, og I har med andre ord fuld bevægelsesfrihed.

Efter en inspirerende og oplevelsesrig rundrejse i Skotland går turen tilbage til Amsterdam. Undervejs byder vi på endnu en aften om bord med god mad og underholdning for børn og voksne. I ankommer veludhvilede til Amsterdam dagen efter, klar til køreturen tilbage til København – eller til en spændende dag på egen hånd i Amsterdam.

FERIE I SKOTLANDS IMPONERENDE NATUR

På rundrejsen kommer I helt tæt på Skotlands ubeskriveligt enestående og vilde natur. Oplev smukke søer, betagende højland, stejle bjergtinder, imponerende vandfald, snoede vandrestier, knap 790 forskellige øer, og hvis I er heldige også et vaskeægte søuhyre.

Havene omkring Skotland er blandt de biologisk mest varierede i verden; man regner med, at ikke mindre end 40.000 forskellige arter holder til her, heriblandt en tredjedel af verdens hval- og delfinarter. Er I heldige kan I også opleve sæler, hajer og havskildpadder. Også over vandet er der et rigt dyreliv, og særligt fuglene trives på de skotske højlande.

De mange fisk i havet og søerne kan naturligvis både fanges og spises, og Skotland er derfor også et yndet rejsemål for lystfiskere og folk med smag for delikat fisk. Skotland byder desuden på autentiske landsbyer, betagende slotte og ikke mindst verdenskendte destillerier, hvor I kan nyde et glas ægte skotsk whisky.