​Oslo Sommerpark

Oplev Oslo Sommerpark ved Holmenkollen, kun en halv times kørsel fra skibet. I bor på det idylliske Scandic Holmenkollen Park Hotel med fantastisk udsigt over byen og fjorden, små 5 km fra Oslo Sommerpark.

Oslo Sommerpark

  • Kun 30 minutter fra Oslo centrum
  • Oplev naturskønne omgivelser på en aktiv ferie
  • Sjov for hele familien!      

​*Ved bestilling online tillægges et bookingtillæg på DKK 75,- per samlet bestilling. Ved ny bestilling på telefon eller ved personlig henvendelse tillægges et servicetillæg på DKK 150,- per bestilling. Rejsebetingelser.


Aktiviteter for hele familien

Sejl på en lille miniferie til Oslos baghave Nordmarka. Området er bl.a. kendt for Holmenkollen sommerpark, som byder på sjove aktiviteter for både store og små. En stor klatrepark og udfordrende cykelture er bare noget af det man kan opleve.

Det smukke Holmenkollen Park Hotel Rica fra 1894, der er bygget i datidens populære dragestil, har gennemgået flere omfattende moderniseringer og udbygninger, men det vigtigste er bevaret - masser af frisk luft, inspirerende omgivelser og en fantastisk udsigt over hovedstaden. Et moderne hotel i høj klasse med gode restauranter, welness-afdeling og ikke mindst en hyggelig atmosfære.

forkælelse på Oslobåden

Nyd den friske luft på dækket, lad håret flagre i vinden, og slap af i skønne maritime oplevelser. Besøg vinbaren, og bliv overrasket over det imponerende udvalg af vine, eller gå en tur i Tax Free Shoppen, og find lige det, du mangler.

Oslobåden er det ideelle sted for romantiske middage, udsigten er perfekt, og maden og betjeningen er helt i top. Der er flere restauranter at vælge imellem, alt efter om I har lyst til møre bøffer, 2- til 3-retters menu eller buffet.

Glæd jer til et par dage med tid til hinanden i fantastiske omgivelser.

Kahytsoversigt

 


DFDS er Europas Førende Færgeoperatør 2018​​


Vi er Europe´s Leading Ferry Operator 2012-2018 & the World´s Leading Ferry Operator 2011-2017. Det er vi rigtig stolte af!
Europe´s Leading Ferry Operator 2012-2018 & the World´s Leading Ferry Operator 2011-2017​​​​​​