​GolfCruise til Klaipeda i Lituaen  

Rejs med vores både fra Karlshamn i Sverige til Klaipeda i Lituaen. Du vælger mellem 1 eller 2 dage til at opleve den udfordrende golfbane på National Golf Resort.  

Kombiner cruise og golf

  • Oplev Baltikum, og slå ud med DFDS Seaways i Litauen
  • Inkl. 1 greenfee til National Golf Resort
  • 2 nætter ombord, og enten 1 eller 2 overnatninger på hotel 


​Servicetillæg kr. 150,- pr. bestilling på telefon eller ved personlig henvendelse, kr. 75,- i onlinebookingtillæg ved bestilling online. Rejsebetingelser.

National Golf resort

National Golf Resort er ca. 20 minutters kørsel fra Klaipedas centrum. Klubhuset har en fantastisk udsigt over næsten alle 18 huller. Golfsæsonen begynder i april og fortsætter frem til september.

Det er muligt at bestille ekstra overnatning samt greenfee. Pris for greenfee pr. dag uden for højsæson er 400 SEK (ca. 320 DKK) og i højsæsonen 500 SEK (ca. 400 DKK). Højsæsonen starter 15. maj og løber frem til d. 30. september.

Har du nogen spørgsmål, er du velkommen til at kontakte vores svenske kundeservice - de kan fortælle mere omkring greenfee, hotel mv. Du kan kontakte dem på telefon +46 454 336 80 eller på pax@dfds.se

Tip! Du kan forudbestille middag og morgenmad om bord, samtidigt med du booker din rejse.

National Hotel i Klaipeda

Et af Klaipedas ældste og mest besøgte hoteller med perfekt beliggenhed i den gamle by.
Samtlige værelser har aircondition, kabel-tv og gratis trådløs internetadgang. Hotellets restaurant serverer typiske nationale retter, og i den stilfulde bar kan du nyde en kop kaffe eller en lækker dessert. Hotellet tilbyder også massage. Receptionen er åben døgnet rundt, og det er også muligt at booke en privat parkeringsplads.

Adresse:
Zveju G 21, LT-91247
Klaipeda, Litauen

En dag i Klaipeda

Denne charmerende by er bestemt et besøg værd. Gå en tur rundt og se på de charmerende bygninger, shop i de små butikker, og prøv at spise en traditionel litauisk frokost på en af de lokale restauranter i byen.
Er du mere til at tilbringe dagen med kultur, er der alt fra det populære maritime museum til den mystiske skov Hill, hvor det siges, at der har boet hekse. Gå heller ikke glip af den maleriske fiskerlandsby Nida, mens du er der.
Det gigantiske stormagasin Akropolis er kun kort afstand fra centrum af Klaipeda. Her finder du over 150 butikker, 11 restauranter, et stort legeområde og en stor skøjtebane.


Praktisk information

Det er let at køre til og fra havnene i Karlshamn og Klaipeda, men vi anbefaler, at du ankommer i god tid før check-in for at undgå eventuel kø og myldretid, særligt omkring Klaipėda.
Adresse i Karlshamn: Södra Stillerydsvägen 127, SE 37431 Karlshamn.
Adresse i Klaipėda: Baltijos prosp. 40 , LT-93239 Klaipėda Litauen.


DFDS er Verdens førende færgeoperatør 2016​​

DFDS har netop vundet en af rejsebranchens "Oscars" nemlig World's leading ferry operator 2016.
I 2016 vandt vi desuden Europe's Leading Ferry Operator samt Danish Travel Award som Bedste passagerrederi, der sejler mellem Danmark og udlandet. Det er vi rigtig stolte af!
Awards​​​​​​