Tag på cykeltur i Norge

Har du en kærlighed til cykelløb, racercykler og smuk natur? Så tag cyklen med til Norge! Norge byder på alt fra landevejscykling til mountain biking. Benyt de lange lyse sommerdage til at opleve Norge med den idylliske natur. Sejl med færgen til Oslo, og forsæt derfra. 

Sejl fra København til Oslo
  • Sejl til Norge og kom udhvilet frem
  • Medbring cyklerne på bilen
  • Lad op til cykelferien med afslapning, samvær og skønne middage om bord 


​Servicetillæg kr. 150,- pr. bestilling på telefon eller ved personlig henvendelse, kr. 75,- i onlinebookingtillæg ved bestilling online. Rejsebetingelser.

Cykling i norge

Mountainbike eventyr, landevejscykling eller familieferie med børnene?
Norge er for cykelfans og byder på fantastiske cykelområder. Alt fra flade strækninger, til stejle baker langs fjordene eller små smutveje, hvor der ikke er meget trafik. Det afhænger af hvilket område du vælger. Få inspiration til valg af område på visitnorway.com

en vellykket cykelferie

Juni, juli og august er de bedste månder for cykeltur til Norge. Vi anbefaler også maj og september, fordi foråret og efteråret byder på fantastiske oplevelser i naturen.

Forbered dig godt og få mere ud af din cykelferie.
For praktisk information og tips til din cykelferie i Norge, hvenviser vi til visitnorway.com


DFDS er Verdens førende færgeoperatør 2016​​

DFDS har netop vundet en af rejsebranchens "Oscars" nemlig World's leading ferry operator 2016.
I 2016 vandt vi desuden Europe's Leading Ferry Operator samt Danish Travel Award som Bedste passagerrederi, der sejler mellem Danmark og udlandet. Det er vi rigtig stolte af!
Awards​​​​​​