​​Støt med 50,- og få et MiniCruise for 2 personer

I Danmark lever 260.000 mennesker med diabetes, og hver dag diagnosticeres ét dansk barn med sygdommen. En sygdom som fuldstændigt vender op og ned på hverdagen, og som barnet skal lære at håndtere resten af livet. Det kræver den rette viden, værktøjer og netværk – og her kommer Diabetesforeningen til undsætning, men de har brug for din hjælp.

Derfor kan du nu støtte Diabetesforeningen med 50,- og som tak modtage et MiniCruise til Oslo med DFDS.

  • Støt med 50,-
  • Modtag et MiniCruise for 2 personer​
  • Glæd dig til en miniferie på Oslobåden og én dag i Oslo

Bemærk: Du kan vælge at rejse op til 4 personer mod kun et tillæg på + kr. 50. 

Vidste du, at du kan opgradere til en kahyt med havudsigt til specialpris? Se den samlede pris på rejsen, når du booker​. 

​​*Forbehold for udsolgte dage og kahytter. Aldersgrænsen for MiniCruise er minimum 20 år. Personer under 20 år. Se vores Rejsebetingelser.

Information

Afrejse: Søndag, mandag, tirsdag eller onsdag i perioden d. 11. aug. - 18. dec. 2019 (dog med undtagelse af uge 40 + 42)

Ønsker du afrejse torsdag – lørdag, kan der forekomme et tillæg på din bestilling. Max. én kahyt pr. bestilling.

Tip: Når du bestiller online, se efter kahytter til kr. 0,-. Ønsker du at rejse i andre kahytstyper, kan disse tilkøbes til specialpris.

Bestillingsfrist:  d. 24. juli
Der er et begrænset antal pladser, og der tages derfor forbehold for udsolgte afgange. Ved personlig henvendelse oplys venligst koden: PMF9DIAB

Hvad er et MiniCruise?
På et MiniCruise fra København til Oslo har I to nætter om bord på skibet. I tager afsted kl. 16.30 og ankommer til Oslo næste formiddag. Efter en oplevelsesrig dag i Oslo, sejler I tilbage til København og ankommer næste formiddag kl. 9.45.

Husk gyldigt billed-ID ved check-in. Unge under 20 år kan ikke rejse på MiniCruise uden ledsagelse af personer over 20 år.​

Diabetesforeningen

​​

Hver eneste dag får ét nyt barn i Danmark konstateret Type 1-diabetes. Forskere ved ikke, hvorfor netop nogle børn får sygdommen og andre ikke gør. Den rammer nemlig tilfældigt og kan ikke forebygges. Livet med diabetes er krævende, udfordringerne mange og familier skal vende op og ned på deres hverdag. Det kan være svært for børn at indse, at dette ikke er en sygdom, hvor de bliver raske bagefter. 
I stedet skal børnene først kapere, at de skal leve med sygdommen resten af deres liv og dernæst forstå, hvad det så kommer til at betyde – og det kan være svært!


Derfor tilbyder Diabetesforeningen bl.a. børnefamiliekurser og netværksgrupper til familier med diabetesramte børn.
En vigtig håndsrækning til familierne, men som kræver opbakning og økonomisk støtte fra omverden. Derfor kan du nu støtte Diabetesforeningens arbejde med 50,- og modtage et gavekort til et MiniCruise med DFDS.

Du kan læse mere om Diabetesforeningen her: https://diabetes.dk/minicruise


MINICRUISE PÅ OSLOBÅDEN

Dit MiniCruise starter, når du ankommer til vores terminal i København om eftermiddagen. Efter en afslappet indkvartering i din kahyt er du klar til at opleve alt dét, Oslobåden har at byde på. Nyd den friske luft på dækket, lad håret flagre i vinden, og slap af i skønne maritime oplevelser. Besøg vinbaren, og bliv overrasket over det imponerende udvalg af vine, eller gå en tur i den tax free-shoppen og find lige dét, du mangler. Oslobåden er også det ideelle sted for lækre middage på havet. Udsigten er perfekt, og maden er helt i top, så du har god til at nyde aftenen med den, du rejser med. Om bord på skibet er der flere restauranter at vælge imellem, så uanset om du har lyst til møre bøffer, skandinavisk gourmet eller aftenbuffet, er der noget for enhver smag. ​

Om bord på Oslobåden

OPLEV SKØNNE OSLO

Din sightseeing i Oslo begynder allerede om bord på skibet. Nyd indsejlingen fra dækket, hvorfra du har udsyn til flere af Oslos smukke seværdigheder: Holmenkollen skihoptårn, Operaen, Akershus Fæstning, Rådhuset og Aker Brygge. Skibet ligger til centralt i Oslo, og herfra tager det kun 10-15 minutter at gå til Operaen eller Rådhuset. Shoppingstrøget i centrum, Karl Johan Gate, og kongeslottet ligger også blot en lille gåtur væk. I det hele taget kan du nå mange af byens seværdigheder og spændende områder til fods. Oplev den stemningsfyldte norske hovedstad med et MiniCruise med DFDS.

mere om Oslo.