Vi er Europe´s leading ferry operator 2017

Det er altid dejligt at få anerkendelse for det job, vi udfører. Derfor er vi i DFDS meget taknemmelige for at blive kåret til 'Europe´s Leading Ferry Operator' i 2017 i forbindelse med World Travel Awards 30. september. De sidste 7 år har vi haft æren af at vinde denne award og har arbejdet hårdt på at vinde igen i 2017. 

Nomineret til World´s Leading Ferry Operator 2017

For 7. gang er vi nu blevet nomineret til World's Leading Ferry Operator 2017. Det vil betyde meget for os, hvis vi, med jeres hjælp, kan hente titlen hjem. Stem her til og med d. 30. oktober. Vi håber I vil støtte os. Nu krydser vi fingre for og glæder os til en afgørelse.

Den internationale rejsebranches ”Oscar” uddeling.

The World Travel Awards er blandt de mest prestigefyldte priser i turistindustrien. Det faktum, at vi er blevet nomineret til "World og Europas førende Ferry Operator" 6 år i træk, er et bevis på vores dedikation til kundeservice. Vi arbejder løbende på at forbedre os selv gennem tilbagemeldinger fra vores gæster, dialog i sociale medier og feedback om bord på vores skibe. For at sige det enkelt: Vi ved, at din rejse er vigtigt for dig, og vores mål er at gøre den til noget helt særligt, hver gang du sejler med os.

Se, hvor meget udmærkelsen betyder for os

 


DFDS vinder priser i Danmark og Europa 

For syvende år i træk er DFDS blevet kåret som Europas førende færgeoperatør ved 2017 World Travel Awards. Priserne regnes for nogle af de mest betydningsfulde priser i branchen, for både forbrugere og ansatte i rejsebranchen deltager i afstemningen, så lige nu er vi både glade, stolte og meget taknemmelige.

DFDS har vundet flere af rejsebranchens ærefulde priser, den internationale rejsebranches ”Oscar”, World Travel Award som både 'World's Leading Ferry Operator' og 'Europe’s Leading Ferry Operator' samt den danske rejsebranches ”Bodil”, Danish Travel Awards som Bedste passagerrederi, der sejler mellem Danmark og udlandet.

Flere af priserne har vi vundet flere år i træk. Vi netop vundet ‘Europe’s Leading Ferry Operator’ i år og Danish Travel Award 15 gange i alt, senest fire år i træk.

Disse priser viser vores dedikation til kundeservice, som vi løbende har fokus på at forbedre via feedback fra vores kunder, involvering med vores kunder via sociale medier og forbedre faciliteterne om bord på vores færger. Vi er stolte over de store flotte skibe, der hver dag bringer mange glade passagerer frem til deres feriemål.  Vi gør vores yderste for at gøre din rejse speciel, hver gang du sejler med os.

Så rejs med os, og oplev selv, hvorfor vi har vundet priser som Danmarks, Europas og Verdens bedste færgerederi.

Om Danish Travel Awards og World Travel Awards
Vinderne af årets Danish Travel Awards findes af analyseinstituttet You Gov – som spørger forbrugerne direkte via et ”Danmarks-panel”, der udgøres af ca. 1400 mennesker, som er et repræsentativt demografisk udsnit af befolkningen, altså DFDS’ potentielle gæster.
Kriterierne, der afgør om en rejsevirksomhed nomineres til en World Travel Award, er blandt andet service, kundetilfredshed, produktudvikling og det generelle kvalitetsniveau i de ydelser, der tilbydes. Afstemningen var tidligere forbeholdt godt 170.000 fagfolk, rejseagenter og branchekolleger, men for nogle år siden åbnede World Travel Award op for, at også forbrugerne kunne afgive deres stemme.

Priser DFDS har modtaget

2017 Europe's Leading Ferry Operator

2016: World's Leading Ferry Operator

2016: Europe's Leading Ferry Operator

2016: Danish Travel Award - Bedste passagerrederi

2015: World’s Leading Ferry Operator

2015: Europe's Leading Ferry Operator

2015: Danish Travel Award - Bedste passagerrederi

2014: World’s Leading Ferry Operator

2014: Europe's Leading Ferry Operator

2014: Danish Travel Award - Bedste passagerrederi

2013: World’s Leading Ferry Operator

2013: Europe’s Leading Ferry Operator

2013: Danish Travel Award - Bedste passagerrederi

2012: World’s Leading Ferry Operator

2012: Europe's Leading Ferry Operator

2012: Danish Travel Award - Bedste passagerrederi

2011: World’s Leading Ferry Operator

2011: Europe's Leading Long Sea Ferry Operator

2011: Danish Travel Award - Bedste passagerrederi

2010: Europe's Leading Long Sea Ferry Operator

2009: Europe's Leading Long Sea Ferry Operator

2009: Danish Travel Award - Bedste passagerrederi

2008: Europe's Leading Long Sea Ferry Operator

2008: Danish Travel Award - Bedste passagerrederi

2007: Europe's Leading North Sea Ferry Operator

2007: Danish Travel Award - Bedste passagerrederi
 


DFDS er Europas førende færgeoperatør 2017​​

DFDS har netop vundet Europe´s leading ferry operator 2017.
I 2016 vandt vi desuden World´s Leading ferry operator samt Danish Travel Award som Bedste passagerrederi, der sejler mellem Danmark og udlandet. Det er vi rigtig stolte af!
Awards​​​​​​