Vi er World´s leading ferry operator 2018

Vi er super glade for at blive anerkendt for vores arbejde med at give vores kunder den bedste maritime rejseoplevelse. Derfor er vi også stolte af at kunne fortælle, at vi har vundet prisen som Verdens Førende Færgeoperatør 2018 ved dette års ’The World Travel Awards’. Vi er meget beærede over at modtage denne pris for 8. år i træk, da den understreger vores evne til at imødekomme de høje forventninger, der kendetegner de europæiske rejsende i dag. Desuden er vi også meget taknemmelige for at være kåret til verdens førende færgeoperatør 2011 – 2018.

Det faktum, at vi har vundet disse priser flere år i træk, er et bevis på vores dedikation til god kundeservice og derfor bestræber vi os også løbende på at forbedre vores service gennem feedback, dialog med vores kunder på sociale medier, og forbedring af faciliteterne ombord på vores fartøjer.
Kort sagt – vi ved, at din rejse er vigtig for dig, og derfor sigter vi også mod at gøre din tur helt speciel, hver gang du sejler med os. I den forbindelse vil vi også gerne modtage din feedback og høre fra dig på de sociale medier. Alt dette hjælper os til at skabe den bedste rejseoplevelse ombord.

Se vores video for at finde ud af, hvad de hårde kritikkere har at sige om DFDS, og hvorfor de synes, at netop vi fortjener at vinde.

 


DFDS vinder priser i Danmark og Europa 

DFDS er Europe´s Leading Ferry Operator 2012-2018 & the Worlds´s Leading Ferry Operator 2011-2018.

For syvende år i træk er DFDS blevet kåret som Europas førende færgeoperatør ved 2018 World Travel Awards. Priserne regnes for nogle af de mest betydningsfulde priser i branchen, for både forbrugere og ansatte i rejsebranchen deltager i afstemningen, så lige nu er vi både glade, stolte og meget taknemmelige.

DFDS har vundet flere af rejsebranchens ærefulde priser, den internationale rejsebranches ”Oscar”, World Travel Award som både 'World's Leading Ferry Operator' og 'Europe’s Leading Ferry Operator' samt den danske rejsebranches ”Bodil”, Danish Travel Awards som Bedste passagerrederi, der sejler mellem Danmark og udlandet.

Flere af priserne har vi vundet flere år i træk.

Disse priser viser vores dedikation til kundeservice, som vi løbende har fokus på at forbedre via feedback fra vores kunder, involvering med vores kunder via sociale medier og forbedre faciliteterne om bord på vores færger. Vi er stolte over de store flotte skibe, der hver dag bringer mange glade passagerer frem til deres feriemål.  Vi gør vores yderste for at gøre din rejse speciel, hver gang du sejler med os.

Så rejs med os, og oplev selv, hvorfor vi har vundet priser som Danmarks, Europas og Verdens bedste færgerederi.

Om Danish Travel Awards og World Travel Awards
Vinderne af årets Danish Travel Awards findes af analyseinstituttet You Gov – som spørger forbrugerne direkte via et ”Danmarks-panel”, der udgøres af ca. 1400 mennesker, som er et repræsentativt demografisk udsnit af befolkningen, altså DFDS’ potentielle gæster.
Kriterierne, der afgør om en rejsevirksomhed nomineres til en World Travel Award, er blandt andet service, kundetilfredshed, produktudvikling og det generelle kvalitetsniveau i de ydelser, der tilbydes. Afstemningen var tidligere forbeholdt godt 170.000 fagfolk, rejseagenter og branchekolleger, men for nogle år siden åbnede World Travel Award op for, at også forbrugerne kunne afgive deres stemme.

Priser DFDS har modtaget

2018: World's Leading Ferry Operator

2018: Europe's Leading Ferry Operator

2017: World's Leading Ferry Operator

2017: Europe's Leading Ferry Operator

2016: World's Leading Ferry Operator

2016: Europe's Leading Ferry Operator

2016: Danish Travel Award - Bedste passagerrederi

2015: World’s Leading Ferry Operator

2015: Europe's Leading Ferry Operator

2015: Danish Travel Award - Bedste passagerrederi

2014: World’s Leading Ferry Operator

2014: Europe's Leading Ferry Operator

2014: Danish Travel Award - Bedste passagerrederi

2013: World’s Leading Ferry Operator

2013: Europe’s Leading Ferry Operator

2013: Danish Travel Award - Bedste passagerrederi

2012: World’s Leading Ferry Operator

2012: Europe's Leading Ferry Operator

2012: Danish Travel Award - Bedste passagerrederi

2011: World’s Leading Ferry Operator

2011: Europe's Leading Long Sea Ferry Operator

2011: Danish Travel Award - Bedste passagerrederi

2010: Europe's Leading Long Sea Ferry Operator

2009: Europe's Leading Long Sea Ferry Operator

2009: Danish Travel Award - Bedste passagerrederi

2008: Europe's Leading Long Sea Ferry Operator

2008: Danish Travel Award - Bedste passagerrederi

2007: Europe's Leading North Sea Ferry Operator

2007: Danish Travel Award - Bedste passagerrederi
 


DFDS er Verdens Førende Færgeoperatør 2018​​


Vi er Worlds´s Leading Ferry Operator 2011-2018 & the Europes´s Leading Ferry Operator 2012-2018. Det er vi rigtig stolte af!
Europe´s Leading Ferry Operator 2012-2018 & the World´s Leading Ferry Operator 2011-2018​​​​​​