HER FINDER DU AKTUELLE TILBUD PÅ REJSER MED DFDS

Det tilbud, du søgte, er muligvis ikke længere gældende. 
Heldigvis kan du finde andre aktuelle tilbud herunder. Lad dig friste af en miniferie med DFDS:

Specialtilbud
Minicruise
Til Norge med bil
Feriereiser

FORKÆLELSE på Oslobåden

Nyd den friske luft på dækket, lad håret flagre i vinden, og slap af i skønne maritime oplevelser. Der er masser af aktiviteter og underholdning både for børn og voksne, så der er ingen tid til at kede sig.

For børnene er der blandt andet skattejagt og hestevæddeløb. De voksne kan tage på vinbar, kasino eller besøge en af skibets restauranter og caféer.

I kan også besøge Tax Free Shoppen og købe lige hvad I mangler, eller Bubble Zone, hvor I både finder pool-område, wellness og endnu mere børneunderholdning.

Om bord på Oslobåden

Hyggelige middage til søs

Oslobåden er det ideelle sted for hyggelige middage i smukke omgivelser. Maden og betjeningen er i top på bådens restauranter, som byder på et stort udvalg af lækre retter. Der er mulighed for at sætte tænderne i møre bøffer, skandinavisk gourmet menu, autentiske pastaretter, sprøde italienske pizzaer eller overdådig buffet.

Vi anbefaler, at I bestiller bord hjemmefra, så I sikrer jer plads i jeres yndlingsrestaurant til den tid, I ønsker at spise. Bemærk, bestilling af bord skal se senest kl. 16 dagen før afrejse, og at det ikke er muligt at bestille plads i pizzariaet.


DFDS er Verdens Førende Færgeoperatør 2018​​


Vi er Worlds´s Leading Ferry Operator 2011-2018 & the Europes´s Leading Ferry Operator 2012-2019. Det er vi rigtig stolte af!
Europe´s Leading Ferry Operator 2012-2018 & the World´s Leading Ferry Operator 2011-2018​​​​​​