Kontakt os     

Har du et spørgsmål? Måske kan du finde svaret under 5 top stillede spørgsmål, ellers kontakt os via skemaet længere nede på siden.

Parkering - hvor kan jeg parkere bilen?

København:

Parkering for MiniCruise gæster:
Bestil en parkeringsplads hos DFDS allerede, når du bestiller rejsen. Antallet af p-pladser er begrænsede, så bestil p-plads til din bil i god tid. Al parkering er på eget ansvar.

Prisliste for 2 dages parkering, ved afrejse i 2017:

​Mandag ​Kr. 350.-
​Tirsdag ​Kr. 350.-
​Onsdag ​Kr. 350.-
​Torsdag ​Kr. 350
​Fredag ​​Kr. 350
​Lørdag ​​Kr. 350
​Søndag ​Kr. 350.-​

Parkering

Kontakt os på telefon 3342 3000, så hjælper vi med at booke en parkeringsbillet. På afrejsedagen skal I afhente jeres parkeringbillet hos vores billetkontor og derefte​r placere billetten synligt i bilens forrude.

Se kort over parkeringspladsen længere nede. På højre side langs hegnet mod havneområdet findes DFDS’ Cruiseparkering. Parkér bilen på en ledig plads langs hegnet. NB! Parkering foregår på eget ansvar. Vær desuden opmærksom på, at DFDS parkeringsbillet ikke er gyldig ved EuroParks parkeringsområde.


 

EuroPark Parkering:
EuroPark har et par mindre områder, hvor det er muligt at parkere i længere tid. Henholdsvis på Dampfærgevej, Indiavej og Forbindelsesvej (Tulipanområdet, 3 min. gang fra den lille Havfrue). Parkering er muligt alle dage mod betaling i hele døgnet. For oplysning af priser henviser vi til Europark.

Nærmeste parkeringshus:
Parkeringshuset By & Havn Amerika Plads N. Parkeringshuset har op mod 600 pladser og er placeret på Dampfærgevej og er i gå afstand til terminalen. For priser, se mere på By & Havns hjemmeside. Vi tager generelt forbehold for eventuelle ændringer i tidsrum og pris og antal pladser.

Oslo:

Automaten for betaling af langtidsparkering for rejsende er placeret ved hovedindgangen til DFDS terminal. For at købe billet skal du anvende kreditkort i automaten. Her skal du vælge, hvor længe du ønsker at parkere. Herefter reserveres et beløb svarende til en ordinær dagspris for antallet af de timer, du ønsker at holde parkeret.  Efter endt rejse og efter at have passeret paskontrollen, står en ny automat, hvor købet afsluttes ved at anvende samme kreditkort. Herefter trækkes beløbet på kortet.

Pris:
Prisen er NOK 200,- pr. påbegyndt 28 timer. Ved MiniCruise til København er prisen NOK 400,-. 
Skulle du glemme at afslutte købet, er det muligt at gå tilbage til automaten eller ringe til Q-Park. Automaterne ejes af Q-Park, og priserne er Q-Parks takster. DFDS er ikke ansvarlig for parkeringspladsen.  
OBS! Automaterne tager ikke imod kontanter. Automaterne kan modtage følgende kort: VISA, Master Card, Euro Card, AMEX, Diners kort, Statoil kort, Esso Kort, Shell Kort og Hydro Texaco kort. Når det gælder biler med campingvogn eller andre biler, som benytter to pladser, så betaler man for begge pladser og lægger billetterne i forruden på bilen. 
NB! Begrænset antal pladser.

Shuttlebus fra Nørreport?

DFDS shuttlebus

Der kører shuttlebus fra Nørreport St. til terminalen ved Dampfærgevej ved afgang og retur igen ved ankomst. Bussen kører kun i forbindelse med skibene til og fra Norge og betjener to stoppesteder: Nørreport St. og DFDS Terminalen. Turen tager ca. 10 minutter. Stoppestedet finder du på Øster Voldgade 2C (se kortet nedenunder).


Bemærk venligst: Du skal bestille shuttlebus samtidigt med, du bestiller din rejse. Det vil ikke være muligt at købe billet i bussen. Rejsebevis gælder som billet til bussen, såfremt det fremgår, at der er tilkøbt shuttlebus.

Pris: DKK 20,- pr. person pr. vej (Børn 0-3 år kører gratis). Det er muligt at købe billet om bord på skibet. Det er dog ikke muligt at købe billetter til gæster med elektrisk kørestol om ​bord, da bussen skal bestilles på forhånd.

Vær desuden opmærksom på, at der ved skibets ankomst til København kan forekomme ventetid ved shuttlebusserne frem til sidste bus kl. 10.30.

Rejse med barnevogn
Vi gør opmærksom på, at der et begrænset antal pladser til barnevogne pr. bus. Barnevognene vil blive pakket i et bagagerum under køreturen. I højsæson (sommer, skoleferier mv.) er der mange som medbringer barnevogne/klapvogne, dette kan desværre medføre, at der nogen gange ikke er plads til dem. Dette beklager vi.

Tidstabel: mandag-søndag
​Fra DFDS Terminalen ​Løbende mellem kl. 10:00 - 10:30

Fra Nørreport
(Øster Voldgade 2C)

​Kl. 14:45
Kl. 15:15 - for gæster med elektrisk kørestol*
Kl. 15:45

*Afgangen kl. 15.15 er en normal afgang, men det er denne afgang, man skal bruge, hvis man har elektrisk kørestol med. Kørsel for elektriske kørestole skal pre-bookes.

Se tider og kort (pdf)

Aldersgrænse?

Skibsrejser (one-way-rejse):

For skibsrejse er aldersgrænsen 18 år. Personer under 18 år må rejse på skibsrejse med en forælder. Unge mellem 16 og 18 år kan rejse alene på en skibsrejse, såfremt forælder har givet skriftlig tilladelse til dette. Børn og unge under 18 år kan rejse uden forælder på en skibsrejse, hvis de er en del af en gruppe med en gruppeleder. Der skal være mindst én gruppeleder for hver 10. person under 18 år.

MiniCruise:

For MiniCruise er aldersgrænsen 20 år. Personer under 18 år må rejse på MiniCruise med en forælder. Personer på 18 og 19 år må rejse uden forælder på MiniCruise under forudsætning af, at de rejser med en gruppeleder. Der skal være mindst én gruppeleder for hver 2. person under 20 år. Et MiniCruise med DFDS Seaways er en rejse tur/retur med samme skib.

Gruppeleder:

En gruppeleder er en voksen person, som rejser i forældres sted, og som påtager sig ansvaret for en eller flere personer under aldersgrænsen. Gruppelederen skal være minimum 20 år og skal være registreret på samme booking som personer under aldersgrænsen.

Velkomstpakke i kahytten?

Overraskelse i kahytten
Glæd din kære, familie eller venner med en overraskelse i kahytten på deres rejse. Vi anbefaler mousserende vin eller champagne, der bliver leveret i kahytten af en stewardesse efter afsejling.

Velkomstpakke 1 (VIP kit 1)

1/2 flaske mousserende vin, nødder og druer.

​Kr. 179,-

Velkomstpakke 2 (VIP kit 2)

1/1 flaske champagne, nødder og druer.

​Kr. 399,-

Velkomstpakke 3 (VIP kit 3)

2 øl, 2 mineralvand og salte snacks.

​Kr. 142,-


NB: Skal bestilles senest 48 timer før afrejse.

  • Oplys bookingnummer samt hvilken velkomstpakke, du ønsker ved bestilling.
  • Bestillingen skal betales med kreditkort pr. telefon.
  • Ønsker du at vedlægge en hilsen, bedes du have den klar ved bestilling.

Mine sider - problemer med at logge ind?

Mine bestilling:
min bestilling kan du logge ind for at se din(e) bestilte rejse(r).

Hvordan logger jeg ind?
Klik på min bestilling, og klik videre på "Min booking".  Herefter indtaster du den mail og det password, som du opgav, da du lavede din booking. Har du glemt dit password, kan du klikke på "Nulstil password". Herefter vil du så modtage en mail, hvor du skal klikke i linket i mailen. I det nye vindue skriver du så dit ønskede password og klikker på "Angiv password". Du skulle nu kunne logge ind med din e-mail og dit nye password.

Andre spørgsmål til din rejse? Find flere svar her Åbningstider på telefonen:
Mandag-fredag: kl. 09.00-17.00
Weekend og helligdage: kl. 11.00-14.00
Telefon:+45 33 42 30 00
Mail: dkinfo@dfds.com

Åbningstider i terminalen i København:
Alle dage: kl. 09.15-16.45​​

​Terminalen:
Dampfærgevej 30
2100 København Ø

Hovedkontor:
Sundkrogsgade 11
2100 København Ø
Cvr.nr.: 14194711

Hvornår har vi travlt på telefonen?

  


 Send os en email


Fragt og biler over 3500 kg

Telefon: +45 33 42 33 42


Glemte sager om bord

Telefon: +45 33 42 30 90 (telefontid: mandag-fredag mellem kl. 13.00 - 14.00)    

Mail: varemodtagelsen@dfds.com (benyt kun denne e-mail til henvendelse om glemte sager om bord)