Tax Free Shopping

I Tax Free shoppen kan du vælge mellem de klassiske mærker og de seneste nyheder inden for dufte, kosmetik, mærkevaretøj, accessories, smykker, legetøj, slik og chokolade. Her finder du gaver til alle aldre og helt sikkert også en gave til dig selv. Sea Shop er åben efter afsejling og hele aftenen og igen om morgenen inden ankomst, så du har masser af tid til shopping.

Tax Free sommer TAX FREE Shopping

Ud at rejse. Ind og shoppe. Det hører lige som ​med til hele oplevelsen – før du går op i flyet, men så sandelig også mens du er om bord på dit cruise. For her i vores SeaShop har vi samlet så stort et udvalg af attraktive produkter, at det skulle være underligt, om vi ikke også førte dit yndlingsmærke. Og det gode er, at samtlige varer altid er mærket med ’TAX FREE’, hvilket er lig med attraktive besparelser i forhold til priserne i land. Hvor attraktive - ja, det står faktisk sort på hvidt. På alt fra Chanel parfume til Zacapa rom. ​

Tax Free forårTilbudsmagasinet Beautiful

Tilbudsmagasinet der udkommer flere gange om året. Her finder du aktuelle tilbud​​, alt fra parfume, kosmetik, solbriller, smykker, sko, tasker, tøj til kvinder og mænd, børnetøj, boligartikler og legetøj. Du kan shoppe i ro og mag og bære dine ting hen til kahytten, når du er færdig.

Se magasinet Beautiful (gyldig til 31. juli 2017)

Fashion & Lifestyle

Fashion & Lifestyle er vores inspirationsmagasin. Her kan du lade dig inspirere, og se, hvilke produkter indenfor fashion og lifestyle, vi sælger om bord.

Målet med med Fashion & Lifestyle er ren inspiration: et univers af trends og tendenser inden for mode og livsstil. Blandt andet skandinavisk design, der rider på en bølge af succeser, og vi er stolte af at kunne præsentere et udsnit af de stærkeste nordiske og internationale brands i skøn forening.

   Fashion & Lifestyle: gyldig til 30. juni 2017

Parfume og kosmetik

Om bord på vores skibe tilbyder vi et udvalg af parfume og kosmetik. Fra klassiske mærker til nyheder. Her er et udvalg af de mærker, du kan finde om bord:

  • Yves Saint-Laurent
  • Gucci
  • Lancôme
  • Chanel
  • Elisabeth Arden
  • Biotherm
  • Ole Henriksen

Kendte mærker i shoppen

Til kvinder: Gant Woman, Tommy Hilfiger, By Malene Birger, Boss Orange, Tiger of Sweden, Betty Barclay, Gerry Weber, St Tropez, Kari Traa, Birkenstock, Rosemunde, Day Birger et Mikkelsen, Rains, Superdry, Lacoste

Til mænd: Gant, Tommy Hilfiger, Eton, Boss Orange, Boss Green, Superdry, Martinique, Rains

Tasker: Adax, Guess, Coccinelle, Etienne Aigner

Solbriller: Gucci, Armani, Boss, Marc Jacobs, Ray Ban.

Smykker: Dyrberg/Kern, Pilgrim, Pandora, Siff Jacobs

Ure: Tissot, Certina, CK, Skagen, Guess, Gant og Swatch

Børn: Hust & Claire, Name It

Se fødevarestyrelsens smileyrapport for Sea Shop på Crown Seaways og Pearl Seaways