​Restaurant Explorers Steakhouse

For dig som vil nyde en førsteklasses steak er Explorers Steakhouse det optimale valg. Kødet af høj kvalitet serveres med tilbehør, der fremhæver kødets fineste egenskaber. Restauranten har en hyggelig atmosfære, hvor du kan nyde en fantastisk steak, grillet efter dine ønsker.

Tip: Bestil bord​ hjemmefra og spis når det passer jer - bestil senest kl. 16 dagen før afrejse.

Årets bøf 2016

Explorers Steakhouse dannede rammerne, da Årets Bøf blev kåret den 6. oktober 2016. Juryen bestod af prominente kokke og køkkenchefer samt en række andre fagpersoner. Vinderen, Butcher's steak, kan findes på menukortet i Explorers Steakhouse fra midten af november. Læs mere om eventet, hvor Årets Bøf blev kåret.

Priser

  • 2-retters menu: kr. 340,- (Small Explorers Tournedos samt valgfri forret eller dessert).
    Ved afrejse i 2017 er prisen kr. 360,-

  • 2-retters menu: kr. 370,- (Large Explorers US Ribeye samt valgfri forret eller dessert).
    Ved afrejse i 2017 er prisen kr. 390,-

  • Piratmenu, barn (0-11 år): kr. 99,- (2 retter fra børnemenukortet og en sodavand)

Information

Børn: Til børnene er der 'piratmenu', eller når vi har mange børn, der gæster restauranten, vil der være en lille buffet i stedet for. Vi tager forbehold for ændringer.

Bemærk: Det anbefales at bestille bord hjemmefra for at sikre plads i restauranten. Dette kan enten gøres, når du bestiller rejsen eller senere, dog senest 24 timer før afgang.


Bestil bord inden afrejse - det betaler sig

Jo før du bestiller bord, jo større chance er der for at der er ledigt i din yndlingsrestaurant. Du kan bestille bord mens du booker din rejse, via et link i din bekræftelsesmail eller ring på tlf. 33 42 30 00 (man-fre kl. 9-17, lør-søn og helligdage kl. 11-14). Læs mere om hvordan du bestiller bord.

Thomas Rode fortæller om Pata​ Negra Iberico Bellota

I Explorers Steakhouse har du mulighed for at smage den fritgående spanske agerngris Pata Negra Iberico Bellota. Kødet er af "Bellota"-kvalitet, hvilket betyder, at grisene i de sidste 4 mdr. af deres liv udelukkende spiser agern og græs samt det, de finder, når de roder i jorden.​​

 

​​Hver gris har et areal, der svarer til mere end 2 fodboldbaner natur til sin rådighed, hvilket bevirker, at grisene skal bevæge sig utrolig meget i deres jagt på føde. Da grisene er fritgående i hele deres levetid og selv finder og udvælger det meste af den føde, de indtager, har de et meget højt indhold af gavnlige næringsstoffer. Prøv denne udskæring af sortfodsgris, hvis du elsker et rigtig godt stykke kød.


Se dig rundt i Explorers Steakhouse

Brug pilene til at bevæge dig rundt i restauranten. Vi gør opmærksom på at restauranten ser forskellig ud på de to skibe. Dette er fra Crown Seaways. Se fødevarestyrelsens smileyrapport for Explorers Steakhouse: Pearl Seaways & Crown Seaways.