rundrejse i skotland

Oplev Skotland i jeres eget tempo. Slotte, borgruiner, whisky, søer, højland og ubeskrivelig imponerende natur. Det er kendetegnene ved Skotland og alle vores rundture. Tag bilen med, og sejl fra Amsterdam til Newcastle – så er I godt på vej. Hoteller, morgenmad og overnatning på skibet er inkluderet i prisen. Turene varierer i længde og opholdsbyer.

Nedenfor kan I læse om de rundrejser, vi tilbyder i 2017:

 
 

​*Ved bestilling online tillægges et bookingtillæg på DKK 75,- per samlet bestilling. Ved ny bestilling på telefon eller ved personlig henvendelse tillægges et servicetillæg på DKK 150,- per bestilling. Rejsebetingelser.


SÅDAN FORLØBER REJSEN TIL SKOTLAND

 

Jeres rejse til Skotland starter i den hollandske hovedstad Amsterdam, hvorfra skibet tager jer og jeres bil direkte til Newcastle. Køreturen fra København til Amsterdam tager godt otte timer, og har I lyst til at opleve billedskønne Amsterdam inden afrejse, står det jer naturligvis frit for at tage en overnatning eller to i byen.

Rejsen inkluderer to overnatninger om bord på skibet og et antal dage i Skotland (afhængigt af den valgte rejse). På skibet kan I se frem til smagfulde kulinariske oplevelser på en af vores mange restauranter. Skibet byder derudover på både biograf, kasino, barer, natklub, live-musik, tax free shopping og underholdning for børn i alle aldre.

Efter en begivenhedsrig overfart ankommer I til Newcastle. Herfra er der kun en kort og smuk køretur til den skotske grænse. Vi har booket en række hoteller i forskellige dele af Skotland til jer, så I oplever mest muligt på jeres rundrejse. I har jeres egen bil eller motorcykel med på hele ferien, og I har med andre ord fuld bevægelsesfrihed.

Efter en inspirerende og oplevelsesrig rundrejse i Skotland går turen tilbage til Amsterdam. Undervejs byder vi på endnu en aften om bord med god mad og underholdning for børn og voksne. I ankommer veludhvilede til Amsterdam dagen efter, klar til køreturen tilbage til København – eller til en spændende dag på egen hånd i Amsterdam.

FERIE I SKOTLANDS IMPONERENDE NATUR

På rundrejsen kommer I helt tæt på Skotlands ubeskriveligt enestående og vilde natur. Oplev smukke søer, betagende højland, stejle bjergtinder, imponerende vandfald, snoede vandrestier, knap 790 forskellige øer, og hvis I er heldige også et vaskeægte søuhyre.

Havene omkring Skotland er blandt de biologisk mest varierede i verden; man regner med, at ikke mindre end 40.000 forskellige arter holder til her, heriblandt en tredjedel af verdens hval- og delfinarter. Er I heldige kan I også opleve sæler, hajer og havskildpadder. Også over vandet er der et rigt dyreliv, og særligt fuglene trives på de skotske højlande.

De mange fisk i havet og søerne kan naturligvis både fanges og spises, og Skotland er derfor også et yndet rejsemål for lystfiskere og folk med smag for delikat fisk. Skotland byder desuden på autentiske landsbyer, betagende slotte og ikke mindst verdenskendte destillerier, hvor I kan nyde et glas ægte skotsk whisky.

 

Læs mere om vores rundrejser og se et komplet rejseprogram ved at klikke på billederne herover. Hvis I har spørgsmål til rejsen, er I meget velkomne til at kontakte os. I kan booke jeres rejse ved at ringe til os på telefon 33 42 30 00. Vi hjælper jer naturligvis også, hvis I har særlige ønsker til rejsen, så jeres ferie i Skotland bliver en uforglemmelig oplevelse.