Quick Book

​Tag bil og campingvogn med

Sejl fra København til Oslo, og skyd genvej til Norges smukke fjelde og fjorde. Længst mod nord kan du opleve midnatssolen om sommeren. En campingferie i Norge skaber skønne ferieminder, og du kan endda få campingvognen med om bord kvit og frit på udvalgte dage!

Campingferie i Norge 
  • Få campingvognen med om bord kvit og frit på udvalgte dage!
  • Kom udhvilet frem til Norge, så du er klar til ferien
  • Slap af om bord, mens kaptajnen styrer dig sikkert i havn

​Servicetillæg kr. 150,- pr. bestilling på telefon eller ved personlig henvendelse, kr. 75,- i onlinebookingtillæg ved bestilling online. Rejsebetingelser.

Campingvognen gratis med

Det lyder næsten for godt til at være sandt, men vi mener det helt bogstaveligt! Du kan tage campingvognen gratis med tirsdage og onsdage hele året. 

Bemærk: Bestilling skal ske senest en måned før afrejse, for at få campingvognen gratis med på ovennævnte dage! Dog er der et begrænset antal gratis campingvogne pr. afgang. Øvrige dage koster transport af campingvogn enkelt rejse fra 220,- pr. meter.

 


 

Camping i Norge

Slå teltet op i fredelige omgivelser, højt oppe på et fjeld i Nordnorge, eller parker dit mobilehome på en campingplads ved en strand på sydkysten. På grund af "allemannsretten", kan du campere i smukke omgivelser næsten hvor som helst.

Norges Vestland er verdenskendt for sine smukke fjorde. Her finder du spidse fjelde, store breer, en enestående kystlinie,og byer med spændende arkitektur og et pulserende kulturliv.

Kystriksveien fra Steinkjer til Bodø er af mange kaldt verdens smukkeste turistvej. Langs den 650 km lange rute ligger der mange kendte seværdigheder som Torghatten, De Syv Søstre, Svartisen og Saltstraumen. De ligger som perler på en snor og er let tilgængelige.

fantastiske oplevelser 

Tag famlien med på bilferie, og oplev Norges spektakulære landskaber med fjorde og fjelde.

Amtet Troms i det nordlige Norge har rige mængder fyr- og birkeskov med utallige fjorde og vandløb. De højeste fjelde i dette område er Lyngsalperne som strækker sig 1.833 m.o.h., det er også her, du finder to af Norges mest symbolske vandfald. Det kontrastfyldte Finnmark har fjorde og gletsjere mod sydvest, og store øer som Sørøya og Seiland ved de nordvestlige kyster. Hvis du under dig selv den bedste midnatssolsoplevelse, skal du tage til dramatiske Nordkap.

Hele Norge har masser at byde på, når man tager på Campingferie. Uanset hvor I landet du tager hen, vil der være masser af oplevelser.

 


DFDS er Verdens førende færgeoperatør 2016​​

DFDS har netop vundet en af rejsebranchens "Oscars" nemlig World's leading ferry operator 2016.
I 2016 vandt vi desuden Europe's Leading Ferry Operator samt Danish Travel Award som Bedste passagerrederi, der sejler mellem Danmark og udlandet. Det er vi rigtig stolte af!
Awards​​​​​​