Cruise til oslo med et hav af oplevelser

Drøm dig væk på et MiniCruise med Oslobåden. Slentretur på dækket, udsigt ud over havet, lækre middage, shopping, kølige drinks, fest, underholdning og din bløde pude er kun "et dæk væk" i kahytten. Små pirater finder hurtigt deres favoritsteder ombord, og i aftenklubben er der plads til både leg og hygge.

Tag på cruise til Oslo med Oslobåden:

  • 2 overnatninger til søs og 1 dag i Oslo
  • Underholdning for børn og voksne
  • Wellness, tax free-shopping og skønne middage på havet
  • Oplev Oslo: natur, kultur, shopping og hyggelige byrum

​*Ved bestilling online tilføjes et bookingtillæg på DKK 75,- pr. samlet bestilling. Ved ny bestilling på telefon eller personlig henvendelse i terminalen tilføjes et servicetillæg på DKK 150,- pr. bestilling. Rejsebetingelser.


MINI WEEKEND-CRUISE PÅ OSLOBÅDEN

Nyd to døgn på havet og et døgn i den smukke norske hovedstad, Oslo, med et mini weekend cruise på Oslobåden. Båden afgår kl. 16.30 fra terminalen i København og ankommer til Oslo næste morgen. Efter en oplevelsesrig dag i Oslo sejler båden hjemad igen, og på tredjedagen kl. 9.45 er du tilbage i København.

Oslobåden byder på et bredt udvalg af restauranter. Er du til store steaks, buffet, italiensk eller gourmet? Oslobåden har et bredt udvalg af restauranter og caféer, så du kan gå om bord til herlige middage med fantastisk havudsigt og nyde turen til søs. Bestil bord hjemmefra senest kl. 16. dagen før afrejse, og spring køen over.

Oslobåden byder tilsvarende på et bredt udvalg af aktiviteter og underholdning for både børn og voksne. Der er dans og livemusik hver aften, og diskoteket holder længe åbent – ikke kun i weekenderne. Derfor garanterer vi, at du ikke kommer til at kede dig, uanset om de bestiller et mini weekend cruise, eller om du vælger en afrejsedato i hverdagene.

Sådan kan et cruise til Oslo se ud

Dag 1:

Du ankommer i vores terminal i København om eftermiddagen, hvor du checker ind og går om bord på Oslobåden. Pak dine ting ud i kahytten, kom op på soldækket, og nyd den fantastiske udsigt, mens kaptajnen begynder udsejlingen fra København.

Senere på aftenen kan du spise en god middag i en af vores restauranter, mens du læner dig tilbage og nyder, at vi sørger for at fylde dit glas, servere din mad og ikke mindst rydde op. Har du mod på en øl, en forfriskende drink eller en svingom, kan du besøge vores barer og natklub. Når trætheden melder sig, kan du trække dig tilbage i kahytten og nyde en god nats søvn i rolige omgivelser.

Dag 2:

Om morgenen kan du nyde den smukke indsejling i Oslo fjord, mens solen står op. Spis den store morgenbuffet i vores restaurant 7 Seas, inden skibet ankommer til Oslo kl. 9.45. Her har du ca. 6 timer til at opleve den norske hovedstad og alle dens seværdigheder, inden turen går tilbage mod København kl. 16.15.

Tilbage på båden har du tid til at shoppe i vores Tax Free Shop og til at hoppe en tur i svømmebassinet inden maden. Du kan også drikke en kaffe i Espresso House eller nyde udsigten, mens båden sejler gennem Oslo Fjord. Om aftenen har vores barer og natklub åbent, så du kan nyde en dans eller en forfriskning, inden det er tid til den sidste overnatning

Dag 3:

Nyd den store morgenbuffet ombord, inden du er tilbage i København kl. 9.45.

Du kan læse mere om de forskellige minicruises til Oslo ved at klikke på billederne øverst på siden. Har du spørgsmål til dit cruise, kan du få mere at vide på Alt om din rejse. Vi glæder os til at byde dig velkommen om bord!