Leon og Lightfoot Balletcruise

Moderne ballet i verdensklasse er rykket ind i Oslos smukke operahus. Sejl på et sensommer cruise til Oslo og få fet energi boost både om bord og i operaen. Rejsen inkluderer tre overnatninger, to om bord på Oslobåden og en i Oslo. Derudover er der sørget for gode pladser i operaen.

Tag på BalletCruise til Oslo
  • Tre-i-en : billet til forestillingen, hotel i Oslo og cruise tur/retur i én rejse
  • Gode pladser i operaen
  • Frihed på rejsen - resten af turen planlægger du selv 


​Servicetillæg kr. 150,- pr. bestilling på telefon eller ved personlig henvendelse, kr. 75,- i onlinebookingtillæg ved bestilling online. Rejsebetingelser.

Operaen i Oslo. Foto: VisitOsloEn kveld med leon og lightfoot

Legende, humoristisk og absurd er de ord der går igen, i beskrivelsen af ​​Sol León og Paul Lightfoot dans. Med sin karakteristiske, lejlighedsvis Chaplinaktige udtryk rører de følelsesmæssige strenge. En moderne ballet i verdensklasse.

Afrejse: 30. september 2016
Opera: 1. oktober kl. 18.00
Scene & pladser: Hovedscene orkester
Komponist: Sol León og Paul Lightfoot

operacruise oversigt

Thon Hotel Opera. Foto: Creative Commonsthon hotel opera

Du bor på Thon Hotel Opera på et komfortabelt værelse med brusenische eller badekar, føntørrer og toiletartikler. Der er telefon, minibar og fladskærms TV med flere kanaler og film-leje.

Thon Hotel Opera har flot udsigt over Oslofjorden og det nye operahus. Hotellet ligger blot et stenkast fra operaen, og der er gåafstand til Oslos shoppinggader, caféer og museer.

Adresse: Christian Frederiksplass 5, 0154 Oslo


DFDS er Verdens førende færgeoperatør 2016​​

DFDS har netop vundet en af rejsebranchens "Oscars" nemlig World's leading ferry operator 2016.
I 2016 vandt vi desuden Europe's Leading Ferry Operator samt Danish Travel Award som Bedste passagerrederi, der sejler mellem Danmark og udlandet. Det er vi rigtig stolte af!
Awards​​​​​​