Miniferie med hotel

Nyd Oslo lidt længere med en ekstra overnatning. Tilføj lidt ekstra til turen ved at se en af de mange operaforestillinger i det smukke operahus i Oslo. Læs meget mere om OperaCuise og CityCruise herunder:

 
 

​*Ved bestilling online tilføjes et bookingtillæg på DKK 75,- pr. samlet bestilling. Ved ny bestilling på telefon eller personlig henvendelse i terminalen tilføjes et servicetillæg på DKK 150,- pr. bestilling. Rejsebetingelser.


Hotelferie i Oslo

Oplev mere af Oslo med en ekstra overnatning på hotel i den norske hovedstad. Vi tilbyder forskellige typer af miniferier til Oslo. Tag på CityCruise, og brug den ekstra tid til at shoppe, besøge seværdigheder eller spise en god middag. Prøv vores OperaCruise, hvor du ud over en hotelovernatning også får billetter til enten en opera- eller balletforestilling.

Vi har desuden også løbende tilbud i forbindelse med specialarrangementer eksempelvis Norges nationaldag 17. maj, hvor vi hvert år skræddersyr et tilbud til dig, der vil opleve dagen.

Fælles for vores miniferier til Oslo er, at vi sørger for at transportere dig til den norske hovedstad med Oslobåden. Om bord kan du nyde gode middage, sove dejligt i din kahyt, shoppe i Tax Free shoppen eller nyde den maritime stemning. Derudover arrangerer vi selvfølgelig også din hotelovernatning i Oslo, så du blot skal koncentrere dig om at nyde din storbyferie.