MTBCruise - Bliv udfordret i de norske fjelde

Går du og venter på, at den helt rigtige udfordring for dig og dine vennerne viser sig, så pak tasken og tag afsted mod det femte bedste mountainbike område i verden.

Tag din mountainbike med til Oslo
  • Mærk adrenalinen pumpe i fantastiske omgivelser på egen eller lejet MTB
  • Lokale guider, guide fra MTB-Tours og følgebil med plads til baggage og cykelgrej
  • Forlænget aktiv weekend i Oslomarka
  • Bliv rystet godt sammen med andre MTB entusiaster

Afrejse og hjemkomstdage i 2015: Afrejse: 4. - 8. september

Ved personlig henvendelse på telefon 4432 0903 oplys venligst: MTBCruise
Prisen er gældende pr. pers v/2 pers. i samme kahyt, singletillæg DKK 1700,- inkl. hotel

Gode udfordringer venter i de norske fjeldeProgram:

Dag 1
Efter indkvartering vil alle MTBCruise deltagerene blive inviteret til stor middagsbuffet i 7 Seas. Her vil  MTB-guiden orientere om programmet for turen, tale lidt om niveauindeling og svare på evt. spørgsmål.

Dag 2 (55 kilometer)
Vi cykler direkte fra båden på stier langs Akerselven og op til Maridalsvannet, hvor vi tager en lille pause, før vi fortsætter ind i Lillomarka. Efterfølgende kører vi til Movatn og ender i Kopperhaugshytta i Nordmarka, hvor vi overnatter. Bagagen står klar ved ankomt.

Dag 3 (75 kilometer)
Om morgenen gør vi klar til en udfordrende dag i områderne Lillomarka og Nordmarka, hvor vi vil støde på fede singletracks og gode højdemeter. Om aftenen sætter vi os til bords i Kopperhaugshyttan hvor der blandt andet vil være et inspirerende foredrag om Mountainbike i Norge.

Dag 4 (40 kilometer)
Vi tager afsked med Kopperhaugshytta om morgenen, og begiver os ud mod Kikutstua, Tryvann og til sidst Holmekollen inden vi når frem til færgen.

Dag 5
Vi slutter turen med den store morgenbuffet i 7 Seas og siger farvel ved ankomst til København. Alle vil få jeres cykler enten på kajen eller ved vores butik i Hareskoven.

Det kræver koncentration og kræfter at køre mountainbike i Norgearrangeret af MTb-tours

MTB-TOURS er Danmarks største udlejer af mountainbikes fra de to butikker i henholdsvis Hareskoven og Klampenborg. MTB-Tours har stor erfaring med ture i ind- og udland.

Rent praktisk på denne tur, så medbringer MTB-Tours en følgevogn til baggage fra København til Oslo, videre til hotellet og retur til København. Man kan møde følgebilen en time før afgang i København ved afgangsterminalen, eller 2-3 timer før på adressen MTB-Tours, Gl. Hareskovvej 321, 3500 Værløse.


Turen vil blive gennemført ved minimum 15 deltagere.


​Servicetillæg kr. 150,- pr. bestilling på telefon eller ved personlig henvendelse, kr. 75,- i onlinebookingtillæg ved bestilling online. Rejsebetingelser.


DFDS er Verdens førende færgeoperatør 2016​​

DFDS har netop vundet en af rejsebranchens "Oscars" nemlig World's leading ferry operator 2016.
I 2016 vandt vi desuden Europe's Leading Ferry Operator samt Danish Travel Award som Bedste passagerrederi, der sejler mellem Danmark og udlandet. Det er vi rigtig stolte af!
Awards​​​​​​