MiniCruise med ekstra oplevelser

DFDS Oslobåden har de helt ideelle faciliteter til foredrag, koncerter og events til søs. Derfor har vi altid et udvalg af spændende arrangementer i kalenderen, så du kan kombinere dit MiniCruise med ekstra underholdning undervejs.  

Følg med her på siden, hvor vi løbende vil linke til de kommende events på Oslobåden.
Du kan også holde øje med Facebook eller tilmelde dig vores nyhedsbrev, så du er sikret at få besked, når vi løfter sløret for nye arrangementer.
Vi glæder os til at byde dig velkommen om bord.

Planlægger du allerede din næste rejse nu? Find vores aktuelle tilbud her.

 


Mikkel Beha

Oplev Mikkel Beha til søs

MiniCruise 9. - 11. oktober 2019
D. 9. oktober 2019 gæster Mikkel Beha Oslobåden og du kan komme med! Bestil dit MiniCruise nu og glæd dig til at opleve eventyren på nært hold.

Læs mere og bestil nu!

MetalCruise 2019 - er du klar?

COPENHELL MetalCruise 8. - 10. november 2019

Sæt X i kalenderen og bestil billet til årets vildeste musikfest til søs! Her bringer vi den brutale metalmusik til live med headbanging, skarpe guitarriffs og grænseløse tekster.
Vi ses om bord! 

Læs mere og bestil nu!

Juleaften på Oslobåden

Hold juleaften til søs

JuleaftensCruise 23. - 25. december 2019
Tag på cruise juleaften på Oslobåden, og nyd nogle dage uden stress og jag. Vi laver maden og sørger for det hele.

Læs mere og bestil nu!

Nytårsaften på Oslobåden

NytårsCruise 30. eller. 31. december 2019
Tag på cruise og hold en storslået nytårsaften om bord på Oslobåden. Der er både afrejse d. 30/12 og d. 31/12 – vælg selv hvilket cruise der passer dig bedst.

Læs mere og bestil nu!

​*Ved bestilling online tilføjes et bookingtillæg på DKK 75,- pr. samlet bestilling. Ved ny bestilling på telefon eller personlig henvendelse i terminalen tilføjes et servicetillæg på DKK 150,- pr. bestilling. Rejsebetingelser.


 

Minicruises fyldt med underholdning

På DFDS Oslobåden afholder vi mange forskellige typer af cruises til Oslo – alle med hvert deres tema og indhold. Og der er helt sikkert også ét, der passer til dig!
Hvert år inviterer vi bl.a. til JuleaftensCruise, hvor vi pynter juletræet og dækker det store julebord, og til på årets sidste dag gør vi klar til nytårsfest, så du kan sejle ind i det nye år med fejring på åbent hav. Fælles for alle arrangementer er at vi sørger for alt det praktiske, så du bare kan læne dig tilbage og nyde hyggen om bord. 

Foruden arrangementer på årets mærkedage, lægger vi også skib til koncerter, RockCruises, MetalCruises og talks med store kunstnere og inspirerende oplægsholdere. Vi har altid nye ideer på tegnebrættet, så hold øje på siden her!