HomeSkiferie

Sejl på skiferie til Norge  

Sejl på skiferie i Norge. Når skiferien begynder på Oslobåden, har I god plads at boltre jer på og ekstra tid til hygge og afslapning i restauranter og poolen. Der er gratis børneunderholdning, hvor piraterne arrangerer lege, konkurrencer og skattejagt.

Sejl både ud og hjem og få returrabat
Tid til familien på skibet
Kom udhvilet frem til pisterne
Kun ca. 3 timers kørsel til skisportsstedet

 

Servicetillæg: kr. 150,- pr. bestilling på telefon eller ved personlig henvendelse, kr. 75,- i onlinebookingtillæg ved bestilling online. Rejsebetingelser

 

Norge og Sveriges bedste skiområder er kun 3 timers kørsel fra Oslo

Skiferie Norge

Norge har skioplevelser for hele familien - for alle aldre på alle niveauer. Du finder et stort udvalg af hyggelige hytter og moderne lejligheder til din skiferie i Norge, og sprogmæssigt har Norge også en fordel. Flere steder er der tilmed danske skiindtruktører. Vi kan anbefale Norge i april - så får I længere dage i solen og sneen - til billige penge.

Skiferie Sverige

Sverige byder på ski eller kælketure. Her er også plads til alle børn. De bedste skiområder i Sverige ligger et stykke oppe i Sverige. Derfor kan det godt svar sig at sejle til Oslo og derefter krydse grænsen til Sverige.

Pak-selv skiferien eller bestil en pakkerejse

Ønsker I en pakkerejse tilbyder DFDS Seaways et mindre udvalg af skiferier inklusiv hotel, hytte eller lejlighed.

Hafjell og Kvitfjell

Bestil færge og hytte og få lækre skibriller

Læs mere om tilbuddet 
 

Skiferie Norge - glade børn i sneen

Skiferie Norge - Langrend i de norske skove

Skiferie Norge - leg og sjov i sneen

 


Priskalender - se prisen på den dag du vil rejse (virker kun på pc). Priskalenderen viser prisen pr. person ved 4 personer i indvendig kahyt samt transport af én personbil. Dette kan du evt ændre selv ved at vælge flere/færre personer og anden type kahyt.

Afrejse rute Hjemrejse rute
Afrejse dato
Hjemrejse dato
Voksne
Børn (4-15)
Baby (0-3)
Dyr
Køretøj
Kampagne