Restauranter

Er du til store steaks, buffet, italiensk eller gourmet? Oslobåden har et bredt udvalg af restauranter og caféer, så du kan gå om bord til herlige middage med fantastisk havudsigt og nyde turen til søs. Læs om dem nedenfor.

Få mere ud af din rejse: Bestil mad hjemmefra

  • Vær sikker på at få bord i netop den restaurant og til den tid, du ønsker.
  • Garanti for at sidde sammen hvis I er flere, der rejser sammen
  • Mere tid til hygge, samvær og forkælelse.

Har du bestilt mad, og i stedet ønsker at spise i en anden restaurant end den bestilte, har du mulighed for at benytte den købte værdi i en af skibets andre restauranter. Vær opmærksom på, at det naturligvis afhænger af ledig kapacitet, og at værdien kun kan benyttes i en af skibets fire restauranter.    

TILBUD LIGE NU! Bestil hjemmefra, og få rabat på aftenbuffet, og ved køb af morgenmad spiser børn (0-11 år) gratis ifølge med en voksen. Tilbuddet gælder ved afrejse i 2016.

Sådan gør du:
Gå ind på din bekræftelse på rejsen, som du har modtaget på mail. Her kan du via link i mailen booke mad, eller ring på tlf. 33 42 30 00 (man-fre kl. 9-17, lør-søn og helligdage kl. 11-14).

Bemærk: Bestilling af mad hjemmefra skal ske senest kl. 16 dagen før du skal rejse.


7 Seas Buffet7 Seas Buffet

Dyk ned i oceaner af frisklavede lækkerier fra den nye overdådige buffet. Til de små i familien findes en lækker og meget værdsat børnebuffet - og ikke mindst den populære soft-ice maskine.

Marco Polo

I Marco Polo møder det nordiske køkken det internationale køkken, og du kan smage skønne retter tilberedt af sæsonens bedste råvarer. Vinkortet er alsidigt, og du finder endda sjældne vine.


Explorers Steakhouse

Explorers Steakhouse

Hvem kan modstå en dejlig saftig og vel tilberedt steak? Ønsker du at nyde en førsteklasses steak er Explorers Steakhouse det optimale valg - husk at gøre plads til en af de fristende foretter og desserter.

Little Italy

Little Italy

Elsker du sprøde italienske pizzaer bagt på varm sten eller kvalitetspasta, som den laves i pastaens eget hjemland? Så skal du nyde din middag i vores autentiske pizza- og pastarestaurant Little Italy.


Blue Riband

Blue Riband er vores selskabsrestaurant, hvor der altid venter jer et veldækket bord, når I rejser på PartyCruise, holder firmafesten eller konferencen til søs. I Blue Riband kan du selv være med til at sammensætte menuen til dit selskab.

Baresso

På denne populære café kan du nyde et sortiment af velsmagende kaffe og andre delikatesser. Her kan du teste mange forskellige kaffemærker og vælge mellem flere varme og kolde drikkevarer, sandwiches og kager.

Fødevarestyrelsens smileyrapport for Baresso: Pearl Seaways og Crown Seaways