Restauranter - buffet, steak eller gourmet

Gå om bord til herlige middage med gode vine i restauranterne og nyd morgenmaden med en fantastisk havudsigt.
Oslobåden har et stort udvalg af restauranter og caféer om bord.

Tilkøb mad og bestil bord i den restaurant du ønsker at spise i. Der er flere fordele ved at bestille inden afrejse. Bestiller du i god tid er muligheden stor for at få plads i den restaurant du ønsker: Du får rabat på Dinnerbuffet og ved køb af morgenmad inden afrejse spiser dine børn (0-11 år) morgenmad for 0,- i følge med voksne ved afrejse i 2016. 

Tip: Bestil bord hjemmefra allerede nu - dog senest kl. 16 dagen før du skal rejse.
Via den bekræftelse på rejsen som du har modtaget på mail eller ring på tlf. 33 42 30 00 (man-fre kl. 9-17, lør-søn og helligdage kl. 11-14).


7 Seas Buffet7 Seas Buffet

Dyk ned i oceaner af frisklavede lækkerier fra den nye overdådige buffet. Til de små i familien findes en lækker og meget værdsat børnebuffet - og ikke mindst den populære soft-ice maskine.

Marco Polo

I Marco Polo møder det nordiske køkken det internationale køkken, og du kan smage skønne retter tilberedt af sæsonens bedste råvarer. Vinkortet er alsidigt, og du finder endda sjældne vine.


Explorers Steakhouse

Explorers Steakhouse

Hvem kan modstå en dejllig saftig og vel tilberedt steak? Ønsker du at nyde en førsteklasses steak er Explorers Steakhouse det optimale valg - husk at gøre plads til en af de fristende foretter og desserter.

Little Italy

Little Italy

Elsker du sprøde italienske pizzaer bagt på varm sten eller kvalitetspasta, som den laves i pastaens eget hjemland? Så skal du nyde din middag i vores autentiske pizza- og pastarestaurant Little Italy.


Blue Riband

Blue Riband er vores selskabsrestaurant, hvor der altid venter jer et veldækket bord, når I rejser på PartyCruise, holder firmafesten eller konferencen til søs. I Blue Riband kan du selv være med til at sammensætte menuen til dit selskab.

Baresso

På denne populære café kan du nyde et sortiment af velsmagende kaffe og andre delikatesser. Her kan du teste mange forskellige kaffemærker og vælge mellem flere varme og kolde drikkevarer, sandwiches og kager. Venlige og kompetente baristaer hjælper dig med at opdage din nye favoritkaffe.

Fødevarestyrelsens smileyrapport for Baresso: Pearl Seaways og Crown Seaways