Quick Book

​MiniCruise til Oslo

Nyd et par herlige fridage på et MiniCruise på Oslobåden med hygge, god mad og tid til hinanden. På et MiniCruise til Oslo har I to nætter om bord på skibet. I sejler af sted kl. 16.30 fra København og ankommer til Oslo næste formiddag. Efter en oplevelsesrig dag i Oslo, sejler I tilbage til København og ankommer næste formiddag kl. 9.45.

Getaway og forkælelse på Oslobåden
  • To overnatninger om bord og en dag i Oslo
  • Skønne middage på det åbne hav
  • Afslapning og samvær i maritime omgivelser 

Karl Johan Gate med udsigt til slottet. Foto: VisitOsloOplev Oslo

Sightseeing i Oslo starter allerede om bord. Nyd indsejlingen fra dækket, herfra har du flot udsyn til flere af Oslos seværdigheder: Holmenkollen skihoptårn, Operaen, Akershus Fæstning, Rådhuset og Aker Brygge. Skibet ligger til centralt i Oslo; det tager kun 10-15 minutter at gå til Operaen eller Rådhuset.

Shoppingstrøget i centrum, Karl Johan Gate, og slottet lægger også bare en lille gåtur væk. I det hele taget nås mange seværdigheder og områder i Oslo til fods. Oplev den stemningsfyldte norske hovedstad med DFDS Seaways på et MiniCruise.

besøg oslo

Pearl Seaways i Oslofjordenforkælelse på Oslobåden

Nyd den friske luft på dækket, lad håret flagre i vinden, og slap af i skønne maritime oplevelser. Besøg vinbaren, og bliv overrasket over det imponerende udvalg af vine, eller gå en tur i den tax free Sea Shop og find lige det, du mangler.

Oslobåden er det ideelle sted for romantiske middage, udsigten er perfekt, og maden og betjeningen er helt i top. Der er flere restauranter at vælge imellem, alt efter om I har lyst til møre bøffer, 2- til 3-retters menu eller buffet. Glæd jer til en par dage med tid til hinanden i fantastiske omgivelser.

kahytsoversigt


​Servicetillæg kr. 150,- pr. bestilling på telefon eller ved personlig henvendelse, kr. 75,- i onlinebookingtillæg ved bestilling online. Rejsebetingelser.

   

MiniCruise

Klik på billederne for større udgave