Quick Book

​MiniCruise til Oslo

Nyd et par herlige fridage på et MiniCruise på Oslobåden med hygge, god mad og tid til hinanden. På et MiniCruise til Oslo har I to nætter om bord på skibet. I sejler af sted kl. 16.30 fra København og ankommer til Oslo næste formiddag. Efter en oplevelsesrig dag i Oslo, sejler I tilbage til København og ankommer næste formiddag kl. 9.45.

Getaway og forkælelse på Oslobåden
  • To overnatninger om bord og en dag i Oslo
  • Skønne middage på det åbne hav
  • Afslapning og samvær i maritime omgivelser 

7 Seas Buffet  - prøv det store ta selv bord

I skal unde jer selv en buffet-oplevelse på Oslobåden. Vi kan varmt anbefale vores nye opgraderede og overdådige buffet, hvor I kan dykke ned i oceaner af frisklavede lækkerier. Bestil bord i den populære buffet restaurant allerede i dag.


​Servicetillæg kr. 150,- pr. bestilling på telefon eller ved personlig henvendelse, kr. 75,- i onlinebookingtillæg ved bestilling online. Rejsebetingelser.

 

​7 Seas Buffet - ny og opgraderet

Vores nye 7 Seas buffet, er det velsmagende resultat af vores erfarne kokke personlige valg af lokale råvarer. Baseret på friske skaldyr og kød fra små lokale producenter, komponerer vores kokke om bord et udvalg af fristende lækkerier tilpasset årstiden. Alt er fremstilliet og tilberedt om bord. Lad dig friste og vælg hvad du ønsker.

Til de små i familien findes en lækker og meget værdsat børnebuffet - og ikke mindst den populære soft-ice maskine og pynt til isen.

Karl Johan Gate med udsigt til slottet. Foto: VisitOsloOplev Oslo

Sightseeing i Oslo starter allerede om bord. Nyd indsejlingen fra dækket, herfra har du flot udsyn til flere af Oslos seværdigheder: Holmenkollen skihoptårn, Operaen, Akershus Fæstning, Rådhuset og Aker Brygge. Skibet ligger til centralt i Oslo; det tager kun 10-15 minutter at gå til Operaen eller Rådhuset.

Shoppingstrøget i centrum, Karl Johan Gate, og slottet ligger også bare en lille gåtur væk. I det hele taget nås mange seværdigheder og områder i Oslo til fods. Oplev den stemningsfyldte norske hovedstad med DFDS Seaways på et MiniCruise.

Opdag Oslo

Pearl Seaways i OslofjordenForkælelse på Oslobåden

Nyd den friske luft på dækket, lad håret flagre i vinden, og slap af i skønne maritime oplevelser. Besøg vinbaren, og bliv overrasket over det imponerende udvalg af vine, eller gå en tur i den tax free Sea Shop og find lige det, du mangler.

Oslobåden er det ideelle sted for romantiske middage, udsigten er perfekt, og maden og betjeningen er helt i top. Der er flere restauranter at vælge imellem, alt efter om I har lyst til møre bøffer, 2- til 3-retters menu eller buffet. Glæd jer til en par dage med tid til hinanden i fantastiske omgivelser.

Om bord på Oslobåden

MiniCruise

Klik på billederne for større udgave

DFDS er Europas førende færgeoperatør 2016​​

DFDS har netop vundet en af rejsebrancens "Oscars" nemlig Europe's leading ferry operator 2016.
I 2015 vandt vi også World's Leading Ferry Operator samt Danish Travel Award som Bedste passagerrederi, der sejler mellem Danmark og udlandet. Disse to er vi også nomineret til i 2016.
Awards​​​​​​