Quick Book

​MiniCruise til Oslo

Nyd et par herlige fridage på et MiniCruise på Oslobåden med hygge, god mad og tid til hinanden. På et MiniCruise til Oslo har I to nætter om bord på skibet. I sejler af sted kl. 16.30 fra København og ankommer til Oslo næste formiddag. Efter en oplevelsesrig dag i Oslo, sejler I tilbage til København og ankommer næste formiddag kl. 9.45.

Getaway og forkælelse på Oslobåden
  • To overnatninger om bord og en dag i Oslo
  • Skønne middage på det åbne hav
  • Afslapning og samvær i maritime omgivelser 

MiniCruise i foråret

Udnyt restferien og det ekstra fridage som foråret giver til at komme lidt væk. Tag på MiniCruise til Oslo, og nyd foråret i den norske hovedstad. Spis skønne middage om bord, og mærk hvordan travlheden og hverdagens stress og jag er langt væk, når først I befinder jer ude på havet.


​Servicetillæg kr. 150,- pr. bestilling på telefon eller ved personlig henvendelse, kr. 75,- i onlinebookingtillæg ved bestilling online. Rejsebetingelser.

Karl Johan Gate med udsigt til slottet. Foto: VisitOsloOplev Oslo

Sightseeing i Oslo starter allerede om bord. Nyd indsejlingen fra dækket, herfra har du flot udsyn til flere af Oslos seværdigheder: Holmenkollen skihoptårn, Operaen, Akershus Fæstning, Rådhuset og Aker Brygge. Skibet ligger til centralt i Oslo; det tager kun 10-15 minutter at gå til Operaen eller Rådhuset.

Shoppingstrøget i centrum, Karl Johan Gate, og slottet ligger også bare en lille gåtur væk. I det hele taget nås mange seværdigheder og områder i Oslo til fods. Oplev den stemningsfyldte norske hovedstad med DFDS Seaways på et MiniCruise.

Opdag Oslo

Pearl Seaways i OslofjordenForkælelse på Oslobåden

Nyd den friske luft på dækket, lad håret flagre i vinden, og slap af i skønne maritime oplevelser. Besøg vinbaren, og bliv overrasket over det imponerende udvalg af vine, eller gå en tur i den tax free Sea Shop og find lige det, du mangler.

Oslobåden er det ideelle sted for romantiske middage, udsigten er perfekt, og maden og betjeningen er helt i top. Der er flere restauranter at vælge imellem, alt efter om I har lyst til møre bøffer, 2- til 3-retters menu eller buffet. Glæd jer til en par dage med tid til hinanden i fantastiske omgivelser.

Om bord på Oslobåden

   

MiniCruise

Klik på billederne for større udgave

DFDS er verdens førende færgeoperatør 2015​​

DFDS har vundet flere af rejsebranchens ærefulde priser, den internationale rejsebranches ”Oscar”, World Travel Award som The Europe’s Leading Ferry Operator og den danske rejsebranches ”Bodil”, Danish Travel Awards som Bedste passagerrederi der sejler mellem Danmark og udlandet.
Awards​​​​​​