​MiniCruise med familien

Grib chancen og tag på MiniCruise til Oslo til en super billig pris. Vi har ledige kahytter tilbage i påsken til de hurtigste. Glæd børnene med et MiniCruise til Oslo, hvor der er masser af underholdning ombord. Børnene keder sig aldrig på Oslobåden, hvor der både er skattejagt, hestevæddeløb og poolområde. Børn spiser desuden gratis morgenmad i buffetrestauranten i følge med voksen.

Familietur med samvær og nærvær på Oslobåden
  • To overnatninger om bord og en dag i Oslo
  • Børn spiser gratis morgenmad i følge med betalende voksen (max to børn pr. betalende voksen)
  • Stort børneprogram. Mød Jack The Pirate og alle hans piratvenner

​Servicetillæg kr. 150,- pr. bestilling på telefon eller ved personlig henvendelse, kr. 75,- i onlinebookingtillæg ved bestilling online. Rejsebetingelser.

Oplev Oslo

På et MiniCruise kan I opleve Oslo i de små 7 timer, skibet ligger ved kaj.

Om vinteren er Navisen Skøjtebane ved Karl Johan populær. Eller få en dejlig dag i sneen; det tager kun en halv time med T-banen at komme til Oslo Vinterpark, hvor der kan lejes ski, eller Korketrekkeren kælkebakke (åben fra december til marts).

Om sommeren kan I gå en tur på havnen og se rejebådene, der ligger til ved Rådhus-brygga (undtagen søndag og mandag). Køb nykogte rejer, og lær børnene at pille deres egen frokost!

Oplevelser i Oslo

Ansigtsmaling på OslobådenForkælelse på Oslobåden

På et stort skib som Oslobåden er der nok at opleve! Samvær, hygge, dejlige middage og afslapning i jeres egen kahyt er blot noget af det.

Jack the Pirate og hans piratvenner underholder børnene med skattejagt, lege og konkurrencer. Og i skibets natklub er der 'Jack the Pirate race' for hele familien. I Kidz Club kan børnene gå på skattejagt, tegne og være med i sjove lege og konkurrencer. De mindste børn har eget legeområde, og de lidt større plejer at glæde sig til et dyp i poolen i Bubble Zone. Så husk badetøjet.

Underholdning for børn


DFDS er verdens førende færgeoperatør 2015​​

DFDS har vundet flere af rejsebranchens ærefulde priser, den internationale rejsebranches ”Oscar”, World Travel Award som The Europe’s Leading Ferry Operator og den danske rejsebranches ”Bodil”, Danish Travel Awards som Bedste passagerrederi der sejler mellem Danmark og udlandet.
Awards​​​​​​