HomeMiniCruiseEngland - 2 nætterMiniCruise til Colchester

MiniCruise til Colchester - to nætter til søs 

Gå om bord på Englandsbåden og nyd en lille ferie til søs. Om bord kan du slappe helt af og nyde livet med gode middage og tid til hinanden. I England er der bustur til en af Englands ældste byer Colchester, der kan dateres helt tilbage til middelalderen.

Mærk den maritime stemning og lad tankerne flyve, mens du lader spejder ud mod horisonten.
På et MiniCruise med Englandsbåden venter et par skønne dage om bord. Nyd lang morgenmad, gode middage og lækre vine.

Når SIRENA SEAWAYS ankommer til England, holder en bus, der kører jer til Colchester, hvor I har ca. 3 timer til at gå på opdagelse. Oplev det rigtige England i Colchesters hyggelige gader og stræder. Der er masser af sjove butikker, og børn som voksne får mange nye indtryk i denne skønne engelske by. Er I lækkersultne, så prøv den traditionelle engelske cream tea med scones og flødeskum.

Der er kun ganske få ledige pladser på MiniCruise før ruten stopper.
Ledige datoer: 7/9 og 23/9 2014. Først til mølle.

Bemærk: Sidste afsejling fra Esbjerg til Harwich er den 27. september og fra Harwich til Esbjerg den 28. september 2014 i henhold til sejlplan. Herefter er ruten indstillet, og der vil ikke længere være sejlads mellem Esbjerg og Harwich.
Skal I på ferierejse i England med bil henviser vi til at DFDS sejler også passagerer til og fra England på ruterne Newcastle-Amsterdam, Dover-Dunkirk, Dover-Calais, Newhaven-Dieppe og Portsmouth-Le Havre.

Del |

Aftalevilkår.: Administrationstillæg kr. 150,- pr. bestilling ved personlig henvendelse, kr. 50,- ved bestilling online. For enkelte rejser på ruten Esbjerg-Harwich, der ikke kan bestilles online, opkræves kun et administrationstillæg på kr. 50,-. Rejsevilkår og generelle bestemmelser

Se mere af Colchester - gåture, shopping og pubbing

Colchester har masser af byde på

Colchester byder på en masse seværdigheder. Tag enten på shopping, nyd et par timer i byens spacenter eller besøg et af de mange spændende museer rundt omkring i byen.

Sightseeing og spændende historie

Colchesters historiske højdepunkt er Colchester Castle. Den over 2000 år gamle ruin ligger meget centralt og er absolut et besøg værd. OBS: Colchester Castle er lukket pga. renovering. Åbner igen i foråret 2014.

Shopping i Colchester

Colchester er Østenglands store handelsby - en charmerende by med en bymidte, hvor du finder alskens butikker og stormagasiner.
Tag et kig indenfor i specialbutikkerne i de hyggelige smalle gader. Her er bl.a. bamsebutikker, tebutikker og postkort-butikker. Ingen er bedre end englænderne til at sende kort. De sender flittigt kort til hinanden til alle højtider og i alle anledninger. Du finder de smukkeste og sjoveste lykønskningskort i England. 

Tea time eller en pint på en pub?

Der skal være tid til et besøg på en engelsk pub i Colchester, men vi anbefaler også, at I prøver den klassiske cream tea serveret med muffins eller scones - det er et helt måltid. The Georges Hotel på High Street er kendt for sin udsøgte cream tea og hyggelige atmosfære.  

Opdag Colchester

Shoppinggade i ColchesterCream Tea - en oplevelse værd


>

Om bord på Englandsbåden - hygge og afslapning

Vores skib SIRENA SEAWAYS har hyggelige omgivelser og en høj kvalitet og serviceniveau. Et cruise giver dig to dejlige aftener om bord - og god tid til afslapning.

Havudsigt og luksus?

Mod et tillæg kan du bestille en Sirena Class kahyt med havudsigt eller en luksuriøs Commodore de luxe kahyt med adgang til privat Commodore de Luxe Lounge med lækkerier og drikkevarer. Morgenmaden er inkluderet i prisen. Vælg hvilken kahyt der passer til dine behov, når du bestiller rejsen.

Restauranter

Vælg buffét fyldt med lækkerier i 7 Seas, en rigtig mør kvalitetsbøf i SteakHouse eller en 3-retters a la carte i Blue Riband ledsaget af skønne vine.

Underholdning og fornøjelse

Hyg dig i det afslappede og maritime miljø om bord. Nyd en kop kaffe i caféen, en øl eller drink i baren før og efter maden i restauranten.

Børnenes Englandsbåd

Lad børnene opdage skibet ved at gå på skattejagt. Der er også et legerum for mindre børn i caféområdet, hvor der vises tegnefilm og leges med lego. Børn er naturligvis velkommen i alle restauranter om bord, og i børnenes ferier, hvor der er mange børn med på Englandsbåden, findes der lækkerier i  børnehøjde på buffetén i 7 Seas.

Om bord Restauranter Kahytter Børnenes Englandsbåd

Commodore de luxe kahyt med dobbeltseng

Restaurant Blue Riband

Columbus Lounge

Børnenes legeområde