HomeMiniCruise

Et MiniCruise er forkælelse for sjælen  

Sejl på MiniCruise til Norge eller England

Et MiniCruise er forkælelse for sjælen. Luften er frisk, havet er smukt og tiden er helt jeres egen. Det er MiniCruise sæson hele året, og du kommer hjem med skønne oplevelser fra et MiniCruise sommer som vinter.  

Oslobåden sejler fra København til Oslo og Englandsbåden sejler fra Esbjerg til Harwich. Om bord er tid og til afslapning og nydelse for alle aldre inden I kan opleve Oslo eller Colchester. Hver årstid byder på nye MiniCruise oplevelser - både til søs og i land.

MiniCruise Oslo ROCKCRUISE  MiniCruise inkl. det lille ekstra
MiniCruise England Specialtilbud - lige nu

På et MiniCruise har du to nætter om bord og et dagsophold i land. MiniCruise til Oslo inkluderer små 7 timer i Oslo, mens du på et MiniCruise til England får bustur til Colchester og ophold i byen ca. 3 timer.

Forskellen på MiniCruise til Oslo og England

Der er forskel på skibene der sejler til England og Norge. Om bord på Oslobåden er der flere restauranter, natklub, taxfree shop, vinbar og pool. Mens der på Englandsbåden er plads til færre passagerer, og derfor er færre underholdningstilbud. Der er dog tre restauranter, lounge med bar og musik - og tv med filmleje på stort set alle kahytter. Vælg dit MiniCruise ud fra hvad der passer dig bedst. 

Fantastiske fridage på et weekend cruise til Norge

Weekend Cruise og storbyferie - rejs på Cruise & Hotel ferie med DFDS Seaways

Kombiner et cruise med en nat eller to på hotel og oplev lidt mere storbyliv. Tag på weekend cruise eller en hel lille ferie.

Nyd en hel lille ferie med oplevelser og forkælelse både til lands og til vands. Vælg mellem standard eller luksuskahyt - der er kahytter med og uden havudsigt, køjeseng eller dobbeltseng, og skal det være rigtig luksus, kan du flotte dig med en suite med egen balkon eller jacuzzi. Alle vores hoteller er centralt beliggende og med en god standard - du vælger hotel, når du bestiller rejsen.

Forlænget weekend i Oslo OperaCruise
Specialtilbud - lige nu

Nyd livet om bord på et MiniCruise

Drøm dig væk på et MiniCruise. Et par dage på havet med slendreture på dækket, havudsigt, lækre middage, shopping, kølige drinks og din bløde pude er kun "et dæk væk" i kahytten. Små pirater elsker at være på MiniCruise. De finder hurtigt deres favoritsteder om bord, og i Kidz Club er der plads til både leg og hygge.

Se hvad der findes om bord
MiniCruise - middag med havudsigt