HomeMiniCruise

Et MiniCruise er forkælelse for sjælen  

Sejl på MiniCruise til Norge eller England

Et MiniCruise er forkælelse for sjælen. Luften er frisk, havet er smukt og tiden er helt jeres egen. Det er MiniCruise sæson hele året, og du kommer hjem med skønne oplevelser fra et MiniCruise sommer som vinter.  

Oslobåden sejler fra København til Oslo og Englandsbåden sejler fra Esbjerg til Harwich. Om bord er tid og til afslapning og nydelse for alle aldre inden I kan opleve Oslo eller Colchester. Hver årstid byder på nye MiniCruise oplevelser - både til søs og i land.

MiniCruise Oslo ROCKCRUISE  MiniCruise inkl. det lille ekstra
MiniCruise England Specialtilbud - lige nu

På et MiniCruise har du to nætter om bord og et dagsophold i land. MiniCruise til Oslo inkluderer små 7 timer i Oslo, mens du på et MiniCruise til England får bustur til Colchester og ophold i byen ca. 3 timer.

Forskellen på MiniCruise til Oslo og England

Der er forskel på skibene der sejler til England og Norge. Om bord på Oslobåden er der flere restauranter, natklub, taxfree shop, vinbar og pool. Mens der på Englandsbåden er plads til færre passagerer, og derfor er færre underholdningstilbud. Der er dog tre restauranter, lounge med bar og musik - og tv med filmleje på stort set alle kahytter. Vælg dit MiniCruise ud fra hvad der passer dig bedst. 

Nyd livet om bord på et MiniCruise

Drøm dig væk på et MiniCruise. Et par dage på havet med slendreture på dækket, havudsigt, lækre middage, shopping, kølige drinks og din bløde pude er kun "et dæk væk" i kahytten. Små pirater elsker at være på MiniCruise. De finder hurtigt deres favoritsteder om bord, og i Kidz Club er der plads til både leg og hygge.

Se hvad der findes om bord
MiniCruise - middag med havudsigt

Oplev Oslo eller Colchester på et MiniCruise

Tag på MiniCruise til Oslo eller Colchester og få en dosis byliv med i købet. Besøg caféer, muséer, parker, seværdigheder og shoppinggader. Begge byer har mange oplevelser at byde på.

Oslo

Colchester

På et MiniCruise til Oslo kan du opleve kongeslottet. Foto Giulio Bolognesi VisitOslo

Medlemmer i Seaways Club får mange fordele

Vi giver dig som er medlem i Seaways Club gode fordele:

  • Den 3. rejse giver et MiniCruise for 0,-
  • Klubtilbud med rejser
  • Klubtilbud om bord

Seaways Club

Medlemmer af Seaways Club får masser af fordele