HomeKonference & grupperSeniorrejserSeniorCruise, Colchester

SeniorCruise til England - 2 nætter til søs 

Stik til søs på et herligt Senior MiniCruise til Englands ældste by Colchester, hvor I kan opleve det rigtige, ægte England.

Gå om bord i en dejlig rejse med god mad, hyggeligt samvær og fælles oplevelser. I Harwich står bussen klar til at køre jer til Colchester og tilbage igen til skibet.

I Colchester kan du opleve alt fra shopping til pubbing. Tag en skøn slentretur i denne hyggelige by, der byder på alt fra historiske bygninger til den seneste mode fra London. Prøv den klassiske cream tea serveret med muffins eller scones - det er et helt måltid. The Georges Hotel på High Street er kendt for sin udsøgte cream tea og hyggelige atmosfære.

Del |

Aftalevilkår.: Administrationstillæg kr. 150,- pr. bestilling ved personlig henvendelse, kr. 50,- ved bestilling online. For enkelte rejser på ruten Esbjerg-Harwich, der ikke kan bestilles online, opkræves kun et administrationstillæg på kr. 50,-. Rejsevilkår og generelle bestemmelser

Englands tidligere hovedstad

Oplev Englands ældste handelsby og tidligere hovedstad. Colchester byder på masser af historie. Det var stedet, hvor romerne invaderede Britannien i år 43 e. Kr. Herefter blev det den første hovedstad i den nye romerske provins kaldet Britannia. I Colchester kan du opleve alt fra shopping til pubbing. Tag en skøn slentretur i denne hyggelige by, der byder på alt fra historiske bygninger til den seneste mode fra London. Prøv den klassiske cream tea serveret med muffins eller scones - det er et helt måltid. The Georges Hotel på High Street er kendt for sin udsøgte cream tea og hyggelige atmosfære.

COLCHESTER SLOTSHAVE

Colchester Slotshave er en oase af forskellige blomsterarter i Colchester by. Slotshaven er også det perfekte samlingspunkt for forskellige markeder, og slottet har også et museum, hvor kulturgenstande af både national og international vigtighed kan opleves.

SPA I COLCHESTER

Aqua Springs tilbyder en ultimativ spa oplevelse til priser, der er langt under danske priser. Når indgangen er betalt, kan man slappe af i de varme spapools, saunaer og dampbade. Ønskes behandlinger betales dette særskilt og bestilles hjemmefra. Cowdray Avenue, Colchester, Essex CO1 1YH, tlf.+44 01206 282010, www.aqua-springs.co.uk

Kahytter Englandsbåden Restauranter
Om bord på Englandsbåden Colchester England

Möteslokal ombord

Insides hytt

Middag i Restaurant Blue Riband