HomeFest & GrupperSeniorrejserCruise & Hotel, Colchester

Senior CityCruise til Colchester 

Oplev det ægte England på en miniferie til Colchester. Om I vælger en forlænget weekend eller et afbræk midt i ugen, er der garanti for idyl og charme i Englands gamle hovedstad Colchester.

Senior CityCruise

  • 2 nætter ombord:
    2-sengs kahyt med havudsigt er inkl. i prisen, øvrige kahytter mod gebyr
  • 1 x 2-retters menu inkl. 1 øl/vand eller 1 glas vin*)
  • 2 x Carvery Buffet inkl. 1 øl/vand eller 1 glas vin
  • 2 x morgenbuffet
  • Bustur til Colchester tur/retur
  • 2 nætter på Hotel Red Lion, Colchester inkl. morgenmad

Gå om bord i en dejlig rejse med god mad, hyggeligt samvær og fælles oplevelser. I Harwich står bussen klar til at køre jer til Hotel Red Lion i Colchester.

RED LION
Red Lion hotellet ligger i hjertet af Colchester og er et af de ældste hoteller i området. Hotellet er indrettet i en romantisk stil og har desuden både en hyggelig restaurant og bar tilknyttet.

Tillæg for enkeltværelse og valg af hotel Best Western Rose & Crown Colchester.

Turen kan gennemføres ved min. 10 deltagere.

Englands tidligere hovedstad

Oplev Englands ældste handelsby og tidligere hovedstad. Colchester byder på masser af historie. Det var stedet, hvor romerne invaderede Britannien i år 43 e. Kr. Herefter blev det den første hovedstad i den nye romerske provins kaldet Britannia. I Colchester kan du opleve alt fra shopping til pubbing. Tag en skøn slentretur i denne hyggelige by, der byder på alt fra historiske bygninger til den seneste mode fra London. Prøv den klassiske cream tea serveret med muffins eller scones - det er et helt måltid. The Georges Hotel på High Street er kendt for sin udsøgte cream tea og hyggelige atmosfære.

COLCHESTER SLOTSHAVE

Colchester Slotshave er en oase af forskellige blomsterarter i Colchester by. Slotshaven er også det perfekte samlingspunkt for forskellige markeder, og slottet har også et museum, hvor kulturgenstande af både national og international vigtighed kan opleves.

SPA I COLCHESTER

Aqua Springs tilbyder en ultimativ spa oplevelse til priser, der er langt under danske priser. Når indgangen er betalt, kan man slappe af i de varme spapools, saunaer og dampbade. Ønskes behandlinger betales dette særskilt og bestilles hjemmefra. Cowdray Avenue, Colchester, Essex CO1 1YH, tlf.+44 01206 282010, www.aqua-springs.co.uk

Kahytter Englandsbåden Restauranter
Om bord på Englandsbåden Colchester England

Möteslokal ombord

Insides hytt

Middag i Restaurant Blue Riband