​Sejl på skiferiE

Lad skiferien begynde eller slutte når I kører om bord på Oslobåden. Om bord er der gratis underholdning for børn og god tid til afslapning og shopping for de voksne. Færgen til Norge har fem restauranter og det er hyggeligt at spise, hele familien samlet, inden færgens andre faciliteter skal prøves.

Sejl med Oslobåden til Oslo
  • Sjov familietid til søs
  • Kom udhvilet frem
  • Bestil maden før i tager afsted, og spar penge.

Det er ikke muligt at booke til skisæsonen 2017 endnu, men hold øje med denne side. Vi sørger for at opdatere den, så snart det er muligt at booke.


Skiferie i Norge

Norge har skioplevelser for hele familien og for alle aldre på alle niveauer. Du finder et stort udvalg af hyggelige hytter og moderne lejligheder til din skiferie i Norge. Sprogmæssigt har Norge også en fordel, flere steder er der tilmed danskeskiinstruktører.

Eller tag til nogle af Sveriges bedste skisportsteder, der ikke ligger mere end 3½ times kørsel fra Oslo.

Skisportssteder


Maritim oplevelse

Kør bilen om bord på en af vores færger, og lad skiferien starte på den bedste måde. Vores færger har skønne restauranter, der slukker tørsten og stiller sulten både morgen og aften.

Der er også masser af aktiviteter for børnene, så de også kan nyde sejlturen ekstra meget. Jack the Pirate glæder sig allerede til at møde dem alle!


DFDS er verdens førende færgeoperatør 2015​​

DFDS har vundet flere af rejsebranchens ærefulde priser, den internationale rejsebranches ”Oscar”, World Travel Award som The Europe’s Leading Ferry Operator og den danske rejsebranches ”Bodil”, Danish Travel Awards som Bedste passagerrederi der sejler mellem Danmark og udlandet.
Awards​​​​​​