HomeFærgeruterKøbenhavn - Oslo

Færgen til Oslo - også kaldet Oslobåden

Færger til Oslo - MiniCruise og bilferie

Oslobådene sejler dagligt i begge retninger på København-Oslo ruten, der forbinder Danmark og Norge. Færgen til Oslo sejler fra København om eftermiddagen og er fremme i Oslo næste formiddag.

Ruten tilbyder både skibsrejse og MiniCruises mellem vores to nordiske hovedstader. Begge færger, også kaldet Oslobådene, CROWN SEAWAYS og PEARL SEAWAYS er høj standard med et stort udbud af kahytter i alle prisklasser.

Færge fra København til Oslo

Færgeruten er ideel til både sommerferier til Norge og skirejser om vinteren til Norge og Sverige. Kør bilen om bord på færgen til Oslo, og vågn udhvilet op næste morgen.

Skibsrejse med færge til Oslo

Sejl med færgen fra København til Oslo

Bilferie til Norge eller Sverige

Færgen til Oslo sejler dig de første 600 km, inden du selv kører det sidste stykke til din sommer eller vinterdestination.

Bilferie

Sejl på bilferie til naturskønne Norge - tag færgen til Oslo

MiniCruise med færgen til Oslo

Oplev et afslappende MiniCruise med to nætter om bord i maritime omgivelser med service og forkælelse i farvandet. Du får en miniferie fyldt med underholdning og oplevelser, samt kahytter af god standard om bord på færgerne til Oslo.

MiniCruise med Oslobåden

MiniCruise med færgen til Oslo

Oslo - hovedstaden i naturskønne Norge

I nabolandet Norge kan du opleve alt i storslået natur, fjorde og fjelde. Hovedstaden Oslo, med de mange spændende seværdigheder, er placeret midt mellem den barske natur og den rolige Oslofjord. Med færgen til Oslo sejler du gennem Oslofjorden og ender midt i Oslo. 

Forlænget weekend i Oslo

Sejl med færgen fra København til Oslo og naturskønne Norge
Afrejse rute Hjemrejse rute
Afrejse dato
Hjemrejse dato
Voksne
Børn (4-15)
Baby (0-3)
Dyr
Køretøj
Kampagne