HomeFærgeruter

Færgeruter og cruises med DFDS Seaways 

DFDS Seaways er et af Europas største færgerederier, der forbinder Norden, England og Baltikum med det Europæiske kontinent.

DFDS Seaways rutenet trafikerer de fleste farvande i det nordlige Europa: Sverige, Norge, Danmark, England, Holland, Frankrig, Tyskland og Litauen. Bestil et afslappende MiniCruise eller lad os transportere dig de første mange kilometer på vej på din ferie - medbring bil, campingvogn eller motorcykel om bord.

DFDS færgeruter - forbinder Norden, England og Baltikum  

De 6.000 dedikerede ansatte på land og til søs yder deres bedste for at sikre, at DFDS Seaways 18 passager skibe afsejler næsten 300 gange pr. uge og transporterer lidt under 4.000.000 tilfredse passagerer hvet år. 

På DFDS skibe starter ferien så snart du kører om bord.

Slip fra ferie-køen på motorvejen og kør om bord på et af DFDS skibe der sejler dig fra Danmark mod Norge.

Hvorfor starte din ferie i en travl lufthavn med at stå i kø? På et fly kan du kun tage begrænset baggage med, hvorimod på DFDS Seaways skibe kan du tage op til 50 kg med pr. person. Pak bilen, kør hjemmefra og direkte om bord. Check in i din komfortable kahyt inden du går om bord i alle skibets aktiviteter: Soldæk, restauranter, barer og meget mere. Der er underholdning for hele familien. Velkommen om bord.

Find færgerute:

København - Oslo Amsterdam - Newcastle Calais - Dover  Dover - Dunkirk Karlshamn - Klaipeda

Find rejse:

MiniCruise Cruise & Hotel Bilferie Konference