HomeDestinationNorgeTrysil - skiferie

Photo: Ute Foto/Innovation Norway

Trysil - også kaldet Vinterlandet

Trysil i Norge ligger 206 km fra Oslo, ca. 3 timer i bil. Når I sejler på skiferie med DFDS Seaways, kommer I udhvilede frem til Oslo kl. 9.45 og kan være i Trysil og stå på ski over middag. 
    

Skiferie i Trysil

206 km nord for Oslo på grænsen til Sverige ligger det populære skisportssted Trysil. Det er Skandinaviens største alpinanlæg, og det ligger smukt omkranset af de store skove. Trysil er stedet, som kan tø isen op i selv de dristigste alpine maver og få langrendsløberne til at trippe af fryd. 

Trysil ligger omkring Trysilfjeldet, hvor der løbes på ski på 3 sider af fjeldet - hele 65 pister slynger sig fra toppen af fjeldet og ned til de klassiske hytter og lejligheder. Ikke mindre end 32 lifte bringer jer hurtigt og effektivt tilbage til toppen. Pisterne er fordelt på alle sværhedsgrader, og der er udfordringer til både øvede og nybegyndere på både ski og snowboard. Derudover er der 100 km langrendsløjper, hvoraf 4 er belyste, og hele 3 gode børneområder.

Trysil lokker med lækre skioplevelser og er en herlig skisportsby, smækfyldt med charme og en livlig atmosfære. Der er fine shoppingmuligheder, og afterskilivet er blandt Norges bedste. Du finder et stort udvalg af spisesteder, og i byen findes også biograf og bowlingcenter. Trysil byder også på underholdende aktiviteter som kaneture, ridning, hundeslæde og fakkeltog.

Når du vælger at sejle på skiferie med DFDS Seaways, får du en behagelig start på ferien, og om bord på enten PEARL SEAWAYS eller CROWN SEAWAYS kan du læne dig tilbage og nyde turen til Norge med god mad og masser af underholdning. 

Alpint

Pister: 65 (46 km)

  • 11 sorte
  • 17 røde
  • 17 blå
  • 20 grønne 

Langrend

  • Total længde: 100 km
  • Belyste løjper: 4 km 

Skifakta Trysil 

Pister fra let grøn til svær sort - alle anlagt så også begyndere har masser af muligheder for at stå fra toppen og ned.

Afrejse rute Hjemrejse rute
Afrejse dato
Hjemrejse dato
Voksne
Børn (4-15)
Baby (0-3)
Dyr
Køretøj
Kampagne